Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΖωή Ράπτη: Ικανοποιητική η πορεία των εμβολιασμών στην Αργολίδα

Ζωή Ράπτη: Ικανοποιητική η πορεία των εμβολιασμών στην Αργολίδα

Η Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για τα θέματα Ψυχικής Υγείας και Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε τα νοσοκομεία Άργους και Ναύπλιου σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου. Διαβάστε την δήλωση της κ. Ράπτη για το προσωπικό των μονάδων αλλά και την ικανοποίηση της για την πορεία των εμβολιασμών στην Αργολίδα που στην πραγματικότητα είναι… στάσιμη.

Ζωή Ράπτη: Τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου επισκέφθηκα σήμερα, όπου συναντήθηκα με την Διοικήτρια κ. Μαρία Σαρίδη, τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Βασιλόπουλο Θεόδωρο, την επιστημονικά υπεύθυνη κέντρου ψυχικής υγείας κ. Παπακωνσταντίνου Αλεξία και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και εκπροσώπους των εργαζομένων. Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός.

Ενημερώθηκα αναλυτικά για τη λειτουργία των δημόσιων δομών ψυχικής υγείας του νομού. Συζητήσαμε για την ενίσχυση του προσωπικού της Ψυχιατρικής Κλινικής και του κέντρου Ψυχικής Υγείας με μόνιμο και επικουρικό προσωπικό και την περαιτέρω ανάπτυξη των κινητών μονάδων προκειμένου να αναπτυχθεί τόσο το κλινικό όσο και το κοινοτικό έργο των Δημόσιων Υπηρεσιών Ψ.Υ της Αργολίδας. Τελος, τους συνεχάρην για το έργο τους και διαπίστωσα την πολύ ικανοποιητική πορεία των εμβολιασμών στο Νομό.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα