Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
Αργολίδα"Μάχη" για την χρηματοδότηση για το σχολείο της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα)

“Μάχη” για την χρηματοδότηση για το σχολείο της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα)

Η χρηματοδότηση (2.253.000€) για το σχολείο της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) δεν έγινε αποδεκτή από τους κυρίους Γκόνη, Δήμα (Mπακέτο), Λαμπρόπουλο, Δικαίο αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του Δημήτρη Κωστούρου “ΝΑΥΠΛΙΟ.Επόμενη” ημέρα και συνεχίζει:

Το βάρος της ευθύνης της πράξης τους προκάλεσε τον πανικό των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι δεν ψήφισαν θετικά όχι μόνο για τον εκσυγχρονισμό του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Νταμάρι αλλά ούτε για την αποδοχή 2.253.000€ για την ανέγερση του σχολικού κτιρίου για το δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα).
Ο πανικός αυτός εκδηλώθηκε με υβριστικές κραυγές, χαρακτηρισμούς και προσπάθεια παραπλάνησης του κόσμου, στοιχεία ενός παλαιολιθικού πολιτικάντικου λόγου.

Οι υβριστικές κραυγές τους και οι χαρακτηρισμοί δεν μας αφορούν, αυτό μπορούν αυτό κάνουν.
Η παραπλάνηση του κόσμου όμως είναι ανεπίτρεπτη και μάλιστα από αιρετούς,  οι οποίοι έχουν επιλεγεί για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του δήμου από το πόστο που έχουν. Ενημερώνουμε τους δημότες ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου είναι μια δυναμική διαδικασία η οποία εξελίσσεται συνεχώς με αποτέλεσμα να χρειάζονται διαδοχικές αναμορφώσεις για να υλοποιηθούν δράσεις , να πληρωθούν υποχρεώσεις που προκύπτουν, να τροποποιηθούν ποσά , αλλά και να αποδεχθεί ο δήμος χρήματα για μεγάλα έργα.

Στην περίπτωσή μας είχαμε την αποδοχή 3.300.000€ για αθλητικά έργα και σχολεία τα οποία θα έπρεπε να γίνουν ομόφωνα αποδεκτά. Όχι μόνο δεν έγιναν αποδεκτά, αλλά όπως γράφουν στις ανακοινώσεις τους οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι αποτέλεσαν, άκουσον άκουσον, αντικείμενο «εκδήλωσης διαμαρτυρίας για την 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού» λέει ο κ. Λαμπροπουλος!
και «οι αναμορφώσεις δεν καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες» λέει ο κ. Γκόνης! Δοξάστε τους!
Το σχολείο των παιδιών και η αναβάθμιση αθλητικών χώρων για το ποδόσφαιρό μας και τον αθλητισμό μας έρμαιο στις αντιπολιτευτικές ορέξεις των κυρίων Γκόνη, Δήμα, Λαμπρόπουλου, Δικαίου.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα