Άρθρα"Μας πούλησαν για το Ράλλυ Ακρόπολις 2021"

“Μας πούλησαν για το Ράλλυ Ακρόπολις 2021”

Μηνάς Π.
Γράφει ο Μηνάς Π.

“Μας πουλήσανε και μας εκθέσανε αφού είχαμε καταθέσει ένα καταπληκτικό φάκελο για το Ράλλυ Ακρόπολις”, δήλωσε στην κάμερα του Korinthostv.gr ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να συμφωνεί και να δηλώνει αισιόδοξος για του… χρόνου και του παραχρόνου.

Δηλώνει αποτυχία ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας ευθαρσώς, αποτυχία για τον Τουρισμό της Πελοποννήσου, για την εστίαση και τα ξενοδοχεία που ανάμεναν να υποδεχτούν τους λάτρεις του Ράλλυ στα καταλύματα και στις ταβέρνες. Η Πελοπόννησος που ήταν ο κύριος χώρος της διοργάνωσης του αθλήματος όπως είχε δηλώσει ο κ. Νίκας τον Ιανουάριο και η παγκόσμια προβολή που θα υπήρχε, τελικά αρκέστηκε σε ένα “μικρό κομμάτι της πίτας που αφήνει τον σκύλο πεινασμένο” και… απογοητευμένο.

Ο εκλεκτός της κυβέρνησης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα νιώθει ζαλισμένος από την “σφαλιάρα” που εισέπραξε από τα κεντρικά και όπως όλα δείχνουν ήταν με εντολή Μητσοτάκη, διότι τίποτα σε αυτή τη χώρα δεν γίνεται χωρίς εντολή του Πρωθυπουργού, όπως έχουμε καταλάβει πλέον.

Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, η Πελοπόννησος είχε ανάγκη την προβολή όσο ποτέ άλλοτε αφού η πανδημία και οι κυβερνητικοί χειρισμοί έχουν σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της, με τον Τουρισμό να ψυχορραγεί, έτοιμος να πηδήξει από την Διώρυγα της Κορίνθου, αν και κλειστή εδώ και τρεις μήνες….

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των κ .Γκιώνη και Νίκα:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα