Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΆρθραΠεριφέρεια δεν είναι μόνο η Μεσσηνία - Υποβάθμιση Αργολίδας και Αρκαδίας

Περιφέρεια δεν είναι μόνο η Μεσσηνία – Υποβάθμιση Αργολίδας και Αρκαδίας

Μηνάς Π.
Γράφει ο Μηνάς Π.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Περιφέρειας ppel.gov.gr μας ξεναγεί μέσω φωτογραφιών που έχει αναρτήσει, στις Περιφερειακές ενότητες και στις φυσικές ομορφιές και ιστορία της Πελοποννήσου.

Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να θαυμάσει το απαράμιλλο κάλλος της Μεσσηνίας θέλοντας και μη, αφού αναλογικά η προβολή της είναι αρκετά μεγαλύτερη από την Αργολίδα, (Εννέα φωτογραφίες της Μεσσηνίας έναντι έξι της Αργολίδας και πέντε της Αρκαδίας), ενώ μεγάλη εντύπωση μου προξένησε ότι από το φωτογραφικό υλικό απουσιάζει το εμβληματικό Μπούρτζι στο Ναύπλιο, η Αρχαία Τύρινθα και το κάστρο της Λάρισας στο δήμο Άργους – Μυκηνών. Φυσικά για την φωτογραφία του Πόρτο Χελίου που δείχνει την θάλασσα με σκαφάκια να αρμενίζουν μεσοπέλαγα και όχι το Λιμάνι και τα πολυτελή σκάφη που ελλιμενίζονται κατά τους καλοκαιρινούς ιδιαίτερα μήνες ή κάποια από τις όμορφες παραλίες, όχι μόνο προβολή δεν το λες, αλλά και υποβάθμιση.

Ίσως ο κ. Περιφερειάρχης Π. Νίκας πιστεύει ότι είναι ακόμα Δήμαρχος Καλαμάτας και έχει επιλεχθεί η άνιση υπερπροβολή της Μεσσηνίας σε σχέση με την Αργολίδα και την Αρκαδία… Φυσικά εν έτη 2021 ότι απουσιάζει η Αγγλική γλώσσα ως επιλογή από την ανανεωμένη ιστοσελίδα δεν το λες και επικοινωνιακό πλεονέκτημα.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα