Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΠουλάς και Ανδριανός ζητούν την ενίσχυση του Α.Τ. Ερμιονίδας

Πουλάς και Ανδριανός ζητούν την ενίσχυση του Α.Τ. Ερμιονίδας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός και ο Βουλευτής Αργολίδας με το ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς κατέθεσαν αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα το έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο αιτείται την ενίσχυση της ΔΑ Αργολίδας με 10 Αστυνομικούς που θα αποσπαστούν κατά τη θερινή περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας.

Ανδρέας Πουλάς: «Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας»

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο ζητά την ενίσχυση με προσωπικό του Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2021. Ειδικότερα, στο έγγραφό της η Ένωση αναφέρει ότι η φετινή θερινή περίοδος προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης τόσο στην περιοχή αρμοδιότητας του Α.Τ. Ερμιονίδας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας λόγω της αυξημένης τουριστικής επισκεψιμότητας των τελευταίων ετών. Για το λόγο αυτό και δεδομένου ότι εντός του θέρους και εώς το τέλος του 2021 θα αποστρατευτούν 14 αστυνομικοί της Δ.Α. Αργολίδας και προκειμένου να μην διαταραχθεί η λειτουργία της, η Ένωση προτείνει την άμεση ενίσχυση της Δ.Α. Αργολίδας με 10 Αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπασθούν για τη θερινή περίοδο. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή: Να ενισχυθεί το αστυνομικό προσωπικό της Αργολίδας ενόψει της θερινής περιόδου.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο αιτείται την ενίσχυση της ΔΑ Αργολίδας με 10 Αστυνομικούς που θα αποσπαστούν κατά τη θερινή περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αργολίδας. Σας καλώ να εξετάσετε με την προσήκουσα ευαισθησία που σας διακρίνει τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω κείμενο και να δρομολογήσετε τις αναγκαίες δράσεις».

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα