Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
Αργολίδα"Σάρωσαν" τα συνεργεία καθαρισμού Ναύπλιο και Τολό

“Σάρωσαν” τα συνεργεία καθαρισμού Ναύπλιο και Τολό

Καθαρισμός και απολύμανση Πλατειών

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πραγματοποιήθηκαν από τις Υπηρεσίες του Δήμου στη πόλη του Ναυπλίου. Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν αποψίλωση και καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων από σκουπίδια, μπάζα και κλαδιά δέντρων, επουλώσεις λάκκων, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας και της αισθητικής αναβάθμισης της  εικόνας της πόλης μας.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης πλατειών και δρόμων που περιλάμβαναν  την αφαίρεση των τσιχλών, ρύπων και σκουπιδιών με τον πλέον οικολογικό τρόπο και με τη συνδυασμένη χρήση ζεστού νερού μεγάλης πίεσης και ατμού. Ακολούθησε γυάλισμα των μαρμάρων και εργασίες συντήρησης πρασίνου.

Εργασίες καθαριότητας στο Τολό

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προέβησαν στις αναγκαίες παρεμβάσεις που περιλάμβαναν τον γενικότερο καθαρισμό με την χρήση του ειδικού μηχανήματος σκούπα που διαθέτει ο Δήμος, κλάδεμα χαμηλής βλάστησης με χορτοκοπτικό μηχάνημα ενώ ακολούθησε βάψιμο – ασβέστωμα, επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες στον ηλεκτροφωτισμό όπου χρειαζόταν. Η αισθητική αναβάθμιση και η βελτίωση της καθημερινότητας συνεχίζεται σε όλες τις περιοχές του Δήμου.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα