Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
ΆρθραΧορτάσαμε εντολές

Χορτάσαμε εντολές

Μηνάς Π.
Του Μηνά Π.

Με ρητή εντολή του πρωθυπουργού θα επισπευστούν οι έρευνες για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ.

Είχαμε μια ανησυχία είναι αλήθεια πότε θα σπάσει την σιωπή του ο κ. Μητσοτάκης για την τραγική υπόθεση του Γιώργου Καραβαιζ. Περίμενε μάλλον να δει τι θα ανακοινώσουν οι ξένοι για την υπόθεση για να μπορέσει και ο ίδιος να βρει τα πατήματα του προφανώς.

Η Ευρώπη, με την Κομισιόν εξέδωσαν μέσω προέδρων και αντιπροέδρων ανακοινώσεις και στην συνέχεια η ειδησεογραφική κάλυψη στο εξωτερικό από το σύνολο του Τύπου απέδωσε τις πραγματικές διαστάσεις που αναλογούν στο απεχθές περιστατικό.

Έπειτα από μια ημέρα ο Πρωθυπουργός εδέησε να αναφερθεί και ο ίδιος για το ζήτημα μέσω δηλώσεων, δελτίων τύπου κτλ…   

Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι έδωσε “ρητή εντολή” στην Αστυνομία, όχι τις άλλες τις απλές που έδινε τόσο καιρό όπως μας βομβαρδίζουν τα συστημικά μέσα – Εντολή Μητσοτάκη να πληρώσετε περισσότερο – όχι λιγότερο πρόστιμο για τις μάσκες, εντολή Μητσοτάκη το “Σκοιλ Ελικικου” να αναβληθεί και πόσες άλλες εντολές που έχει σκορπίσει εδώ και ολούθε θα μπορούσα να γράψω…

Το σημαντικό είναι ένα, αν δεν ήταν ρητή η εντολή η Αστυνομία δεν θα έκανε σωστά την δουλειά της; Και από πότε χρειάζεται άνωθεν εντολές για να προσφέρει τις υπηρεσίες της;

Υποτιμάνε την νοημοσύνη μας, την Αστυνομία, τους θεσμούς και την ίδια μας την ζωή, στεγνά και απόλυτα. Χορτάσαμε «εντολές» ρητές και μη με αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα