ΆρθραΨέμα στο ψέμα ο Χρυσοχοΐδης ...

Ψέμα στο ψέμα ο Χρυσοχοΐδης …

Μηνάς Π.
Γράφει ο Μηνάς Π.

Στη σημερινή του Δευτερολογία στη Βουλή, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση με θέμα: «Πλήρης αδιαφάνεια στα ζητήματα φύλαξης και συνοδείας ευπαθών στόχων» μεταξύ άλλων μας ανακοίνωσε τα κάτωθι:

“Και ναι η αστυνομία διέψευσε. Η ΓΑΔΑ συγκεκριμένα, με λιτή και κατηγορηματική ανακοίνωση, διέψευσε τις τερατολογικές δηλώσεις του αντιδημάρχου Πικερμίου, ότι 7 περιπολικά και 2 τεθωρακισμένα φυλάνε τον τηλεπαρουσιαστή. ΠΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.”

Αφού πιάστηκαν με την γίδα στη πλάτη όπως λέει και ο σοφός… Ελληνικός λαός με την φύλαξη του “παρουσιαστή” από την ΕΛ.ΑΣ. την πρώτη φορά με την ανακοίνωση της Αστυνομίας την 24η Μαρτίου που έκανε λόγο για μη φύλαξη δημοσιογράφων με τα γνωστά επακόλουθα, σήμερα ο κ. Χρυσοχοΐδης στην Βουλή μας ανακοίνωσε ότι η Αστυνομία ποτέ δεν διέψευσε την φύλαξη γιατί θα ήταν… παράλογο. Ευτυχώς που στην χώρα που βασιλεύει και κυβερνάει το παράλογο υπάρχουν και οι αποδείξεις για όσους χρειάζονται τρελόχαρτο για να διαβούμε την πύλη του… παραλόγου.

Οι αποδείξεις αυτές είναι η λιτή ανακοίνωση της ΓΑΔΑ που έχετε την ευχέρεια να διαβάσετε και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα