ΆρθραΟ Μάιος και τα μηνύματα των πλανητών

Ο Μάιος και τα μηνύματα των πλανητών

Θέκλας Μεταξά
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Ο Μάιος, ο μήνας των λουλουδιών, φτάνει με γρήγορους ρυθμούς, κι εμείς θα πρέπει από εδώ και πέρα να μάθουμε να εμπιστευόμαστε την διαίσθηση μας, και να ερμηνεύουμε τους οιωνούς και τα σημάδια, που δείχνουν τα μέλλοντα να συμβούν.

Την 1η Μαΐου, το ξημέρωμα  θα μας βρει και πάλι με μια πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου, για να μας θυμίσει πως τα θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, οικονομία και διατροφή, είναι πάντα στην επικαιρότητα, και αναμένονται εξελίξεις.

Στις 4 Μαΐου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα μείνει μέχρι τις 11 Ιουλίου. Είναι η εποχή της νεολαίας, των διαπραγματεύσεων και η έξαρση της διπλωματίας (ίσως και της δολοπλοκίας).

Στις 6 Μαΐου μια βροχή από ένα σμήνος μετεωριτών, οι Ακουαρίδες, θα μας στείλουν ένα μήνυμα από τον μυθικό Γανυμήδη, τον αγαπημένο οινοχόο του Δία, που θα μπορούσαμε να εκλάβουμε σαν υπενθύμιση της παρουσίας των θετικών δυνάμεων στην ζωή του πλανήτη.

Στις 11 Μαΐου, η νέα Σελήνη στον Ταύρο, μας υπόσχεται ότι για το επόμενο (μικρό) διάστημα, θα μπορέσουμε να περάσουμε καλύτερα, να πάρουμε μια ανάσα, να ζήσουμε την ψευδαίσθηση πως «όλα πάνε καλά».

Στις 12 Μαΐου, θα συναντήσουμε μια πολυαστρία, με Σελήνη, Ερμή, Βόρειο Δεσμό και Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, που θα φέρουν μια ψεύτικη αισιοδοξία, πως όλα θα πάνε καλά, και πως τα οποιαδήποτε προβλήματα έχουν τελειώσει. Οι μετακινήσεις θα αρχίσουν να γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία.

Στις 13 Μαΐου, ο Δίας κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του Ιουλίου, για να γίνει ανάδρομος και να ξαναπεράσει για λίγο στον Υδροχόο. Ο Δίας στους Ιχθύες είναι παντοδύναμος, η ενέργεια του καλού δυναμώνει, θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για να δυναμώσει η μάχη ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις, και να κερδίσει έδαφος το δίκαιο και η αφύπνιση.

Στις 23 Μαΐου, ο Κρόνος θα ξεκινήσει μια ανάδρομη πορεία, πλησιάζοντας τον Πλούτωνα, και μια προσπάθεια να εξασφαλίσει συμμάχους. Και ενώ ο κόσμος θα απολαμβάνει τις προσωρινές ελευθερίες του, στο παρασκήνιο οι εξουσιαστές θα «μαγειρεύουν» τις νέες πιέσεις και καταπιέσεις, που σκοπεύουν να επαναφέρουν μετά από την περίοδο της ευφορίας.

Στις 26 Μαΐου θα έχουμε μια ολική Σεληνιακή έκλειψη, που δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα, στις 5 μοίρες του Τοξότη. Ο κυβερνήτης της έκλειψης, ο Δίας, θα μας καλεί να δείξουμε θάρρος, να προβούμε σε ενέργειες δυναμικές, να επιχειρήσουμε όσα δεν καταφέραμε μέχρι τώρα, και να λειτουργήσουμε με βάση την δικαιοσύνη και την ελευθερία.

Στις 30 Μαΐου ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, ενώ ταυτόχρονα η Σελήνη ρισκάρει τα κεκτημένα της πλησιάζοντας τον Πλούτωνα, και δεν διστάζει να απαιτήσει όσα της ανήκουν. Την ίδια στιγμή, ο Ήλιος θα βρίσκεται κοντά στον βασιλικό αστέρα Αλντεμπαράν, στο μάτι του αστερισμού του Ταύρου.

Η ενέργεια του Δία σε συνδυασμό με τα μηνύματα του Ερμή, θα μας δώσουν μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχουμε όσα σκεφτόμαστε και συζητάμε πίσω από κλειστές πόρτες. Άνοιξη δεν υπάρχει μόνο στη φύση, υπάρχει και στον νου μας, και η εποχή αυτή είναι ιδανική για να ανθίσουν οι ιδέες και οι πράξεις που οδηγούν προς την ελευθερία.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα