Άρης Μπίμπας: “i-AGRIC” ο σύγχρονος τρόπος ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του αγρότη

0

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υλοποίησε μία νέα ψηφιακή υπηρεσία προηγμένης τεχνολογίας, μία καινοτόμα mobile πλατφόρμα για «έξυπνες» συσκευές (smartphones) κινητά και tablet, για την βέλτιστη πληροφόρηση, ενημέρωση και εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού.

Η νέα εφαρμογή «i-AGRIC» απευθύνεται σε πολίτες, αγρότες και επιχειρήσεις και τους παρέχει :

  • Υπηρεσίες γενικής ενημέρωσης. (δελτία τύπου, ανακοινώσεις)
  • Υπηρεσίες εξατομικευμένων ειδοποιήσεων. Ο χρήστης λαμβάνει ενημερώσεις – ειδοποιήσεις με περιεχόμενο για ότι πραγματικά τον ενδιαφέρει.
  • Υπηρεσίες προσωποποιημένης ενημέρωσης. Οι πολίτες μέσω taxisnet, έχουν πρόσβαση σε ενημέρωση σχετικά με αιτήματα και υποθέσεις τους.
  • Υπηρεσίες προσωποποιημένης εξυπηρέτησης / συμβουλευτικής. Οι πολίτες μέσω taxisnet, έχουν την ευχέρεια να υποβάλλουν από την εφαρμογή του κινητού, αιτήματα εξυπηρέτησης για μεγάλο αριθμό διοικητικών διαδικασιών ή / και θεμάτων του Υπουργείου.

Η ψηφιακή υπηρεσία «i-AGRIC»  είναι ο σύγχρονος τρόπος ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του αγροτικού πληθυσμού και πρέπει όλοι μαζί, να την κοινοποιήσουμε και να την γνωστοποιήσουμε, ώστε να μάθουν όλοι οι πολίτες αυτή την πραγματικά καινοτόμα δυνατότητα επικοινωνίας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση στη σελίδα του Facebook την Ομάδα και στο Google News.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here