Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΔ.Καμπόσος: Τελεφερίκ στο κάστρο Λάρισας

Δ.Καμπόσος: Τελεφερίκ στο κάστρο Λάρισας

Εναέρια ζεύξη αρχαίου θεάτρου Άργους με το κάστρο Λάρισα ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμπόσος σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου. Διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών:

. Αυτό το έργο θα αποτελέσει ένα αναπτυξιακό εργαλείο προώθησης του τουρισμού, της οικονομίας και ανάπτυξης της περιοχής μας, ενώ δίνει την δυνατότητα προαγωγής του πολιτισμού του τόπου μας. Είμαι βέβαιος πως σε αυτή μας την προσπάθεια θα έχουμε την αμέριστη στήριξη της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργου Διδασκάλου. Η δημοτική μας αρχή κάνει πράξη μια παλιά της δέσμευση με την υλοποίηση του παραπάνω έργου. Το Άργος, με ένα από τα αρχαιότερα θέατρα της πατρίδας μας , πατρίδα του Ηρακλή, των Μακεδόνων Βασιλέων και του αρχηγού της εκστρατείας της Τροίας, βρίσκει την θέση του όπως αρμόζει στην μακραίωνη ιστορία του.

Η Φωτογραφία είναι από την σύσκεψη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου με εξειδικευμένους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και εκπρόσωπο της εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα