Εντός, εκτός και επί τα αυτά

0
  • Ελάχιστοι να φανταστώ οι Δήμοι με συγκρότηση εθελοντών για Πυρασφάλεια. Διότι ακόμα δεν μπήκε ούτε καν ο Ιούνιος αλλά οι φωτιές ξεκίνησαν και μου κάνει εντύπωση πως και άλλες χώρες έχουν 40αρια σε θερμοκρασίες και μεγάλα δάση αλλά τέτοιο χάλι δεν επικρατεί. Και πριν σκεφτείτε κάτι για τυχαίους εμπρησμούς να σας προλάβω ότι υπάρχουν παλαιότερες μαρτυρίες ξένων πρακτόρων που έκαψαν παλαιότερα την Ελλάδα.
  • Θα μου πείτε εδώ όλως τυχαίως ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια μετά από χρόνια στα καμένα πολλές και διάφορες “επενδύσεις” – εντελώς τυχαίο και αυτό. Ποτέ μα ποτέ δεν έχει κηρυχθεί αναδασωτέα η καμένη περιοχή.  Αυτό δεν σας προβληματίζει; Ξέφραγο αμπέλι από όλες τις πλευρές θεωρούμαστε και οι πυρκαγιές της γης μας είναι κάτι το πολύ σοβαρό που όσο πάει χειροτερεύει – αναπτύσσεται και αυτό σαν το χρέος της χώρας.
  • Έστω μία ατομική ευθύνη ας επικρατήσει. Δεν περιμένουμε τους φορείς μπορούμε και μόνοι μας να καθαρίσουμε τα κτήματα μας από τα ξερόχορτα. Μπορούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση αν έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, αν δούμε κάτι περίεργο να το αναφέρουμε. Με αυτόν τον τρόπο μόνο καλό κάνουμε!

ΥΓ : ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ – ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ – ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΦΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΕΑ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ). ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΑ – ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ – ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ ΚΑΥΤΟ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Google News
Στη σελίδα και την ομάδα στο Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here