Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΆρθραΚυρία Κεραμέως και του χρόνου...

Κυρία Κεραμέως και του χρόνου…

Μηνάς Π.
Γράφει ο Μηνάς Π.

Η Υπουργός Παιδείας στην Αργολίδα. Τι χαρά και πόση τιμή αλήθεια. Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους αρμόδιους υπεύθυνους της Αργολίδας που η Εφημερίδα “Ενημέρωση της Πελοποννήσου” δεν έλαβε πρόσκληση για να καταγράψει το ευτυχές γεγονός που έλαβε χώρα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου. Να φανταστώ ότι οι ερωτήσεις που θα θέταμε στην κ. Κεραμέως θα τους χάλαγε την πανηγυρική “σούπα” και την επικοινωνιακή τους εικόνα και γιαυτό αγνοηθήκαμε;

Βλέποντας τα βίντεο και τις δηλώσεις όσων παρευρίσκονταν μαζί με την υπουργό θα νόμιζε κάποιος που προσγειώθηκε στην Γη ότι δεν ζούμε στην Ελλάδα, αλλά στον Παράδεισο Παιδείας και… Θρησκευμάτων. Πραγματικά ήθελα πολύ να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις της σχετικά με την μείωση των self test στα σχολεία μας από δύο την εβδομάδα σε ένα και φυσικά με αγωνία περίμενα να μάθω τι μέλλει γενέσθαι με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αφού οι φήμες πάνε και έρχονται. Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε. Μάθαμε όμως ότι το 1ο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ θα γίνει από τα πρώτα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας και φυσικά τι τιμητικό δώρο έλαβε από τον κύριο Νίκα για την επίσκεψη της… Και του χρόνου.

Διαβάστε τις δηλώσεις του κ. Γιάννη Μαλτέζου σχετικά με την επίσκεψη της κ .Κεραμέως:

Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατά την σημερινή της επίσκεψη σε σχολεία του Νομού μας. Η Υπουργός επιθεώρησε εγκαταστάσεις σχολείων των πόλεων Άργους και Ναυπλίου ενώ ανακοίνωσε ότι το 1ο ΕΠΑΛ θα είναι ένα από τα πρώτα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας στα πλαίσια σημαντικής μεταρρύθμισης που ξεκινά για την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης σε όλη την χώρα. Συζητήσαμε εκτενώς για τις δυνατότητες βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των σχολικών υποδομών και συμφωνήσαμε για τη στενή συνεργασία της Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου.

Η Υπουργός συνομίλησε με τους μαθητές εντός των τάξεών τους, οι οποίοι μέσα από ειλικρινή διάλογο έθεσαν στην Υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία. Η Υπουργός συνεχάρη του μαθητές για την άριστη συνεργασία τους και για την προσαρμογή τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Με πολλή χαρά δέχθηκε τα δώρα που της προσέφερα εκ μέρους της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα (ΠΛΙ) «Βασίλειος Παπαντωνίου» καθώς και το βιβλίο “Χρονολόγιο της Επανάστασης του 1821”, έκδοσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα