Το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας φρόντισε τους άπορους

0

Εθελόντριες στην πόλη του Ναυπλίου έμειναν μακριά από τις οικογένειές τους ανήμερα του Πάσχα για να ετοιμάσουν τα γεύματα των απόρων του συσσιτίου στον ενοριακό Ιερό ναό Ευαγγελιστρίας σήμερα Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου. Ο Ιερός Ναός προσέφερε ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης, προς όλους τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνει κάθε μέρα σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θύματα της οικονομικής κρίσης.

Το συσσίτιο του Ιερού Ναού, λειτουργεί με πρωτοβουλία του Ιερέα της ενορίας, πρωτοπρεσβυτέρου Ελευθερίου Μίχου και με την εθελοντική εργασία ανθρώπων ,που καθημερινά φροντίζουν για το καλύτερο. Από το συσσίτιο τρώνε καθημερινά 160 άνθρωποι από την Αργολίδα. Η ενορία της Ευαγγελίστριας εν όψη του Πάσχα, μοίρασε σε 100 περίπου οικογένειες, τρόφιμα και κοτόπουλα.

Ο πάτερ Λευτέρης ευχαριστεί τις εθελόντριες:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στις εθελόντριες του συσσιτίου, που αυτήν την ημέρα, άφησαν τις οικογένειές τους και ετοίμασαν πασχαλινό φαγητό για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης και καθημερινής ανιδιοτελούς προσφοράς από τους εθελοντές και τους δωρητές του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα και την ουσία του μηνύματος της Ανάστασεως του Θεανθρώπου. Ευχόμαστε σε όλους, η Ανάσταση του Χριστού, να φέρει την ανάσταση της ανθρωπιάς, να φέρει την ανάσταση της αγάπης, να φέρει την ανάσταση της αλληλεγγύης. Να αφήσουμε να ξεχυθεί από την καρδιά μας η αγάπη, το μύρο που αναβλύζει από τον άδειο τάφο του Αναστημένου Χριστού, γιατί η αγάπη μεταξύ μας,αλλά και σε κάθε πονεμένο συνάνθρωπό μας,είναι αυτή που πραγματικά μας ελευθερώνει και μας ανασταίνει όλους.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Google News
Στη σελίδα και την ομάδα στο Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here