Ναύπλιο: Ομαδική έκθεση ζωγραφικής – γλυπτικής

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. συνδιοργανώνουν ομαδική έκθεση ζωγραφικής – γλυπτικής με το Σύλλογο “ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΜΩΡΑΪΤΕΣ” ΣΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ 1822, το έτος 2022,στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο πλαίσιο των 200 χρόνων της απελευθέρωσης του Ναυπλίου, αφιερωμένης στον εκπορθητή του Παλαμηδίου, τον Στάϊκο Σταϊκόπουλο.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από τον Σύλλογο, « ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΜΩΡΑΪΤΕΣ» ΣΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ 1822, ο οποίος θα φέρει την παραδοσιακή φορεσιά  και τον οπλισμό της εποχής.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για την συμμετοχή των καλλιτεχνών στην έκθεση  είναι το κάθε έργο να φέρει την μορφή του ήρωα Στάικου Σταϊκόπουλου μέσα από τις δράσεις της επανάστασης.

Ο κάθε καλλιτέχνης δύναται να παρουσιάσει έως δύο έργα, διαστάσεων 1.10εκ.Χ0.80εκ. – Θα οριστεί πενταμελής επιτροπή που θα αποτελείται από γνώστες της εικαστικής τέχνης, η οποία θα κρίνει τη συμμετοχή των έργων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. – Θα εκδοθεί έγχρωμος κατάλογος των έργων και θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι στους συμμετέχοντες. –

Τα έργα θα μπορούν να διατίθενται προς πώληση, εφόσον ο καλλιτέχνης το επιθυμεί. –

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν συμμετοχή έως την 31η Δεκεμβρίου 2021 στέλνοντας φωτογραφία των έργων τους, ήτοι: τίτλο, διαστάσεις, τεχνική και βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΔΟΠΠΑΤ: doppat.nafplio@gmail.com.

Πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία συμμετοχή δεν γίνεται δεκτή. – Η παράδοση των έργων στον εκθεσιακό χώρο, καθώς και η παραλαβή τους μετά το πέρας της έκθεσης, γίνεται με ευθύνη και δαπάνη των καλλιτεχνών σε χρόνο που θα οριστεί από τους διοργανωτές.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
bias savvas
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη