Ολοκλήρωση του Διαδικτυακού εκπαιδευτικού σεμιναρίου “Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021”

0

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουνίου από το Επιμελητήριο Αργολίδας το online σεμινάριο για τα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών από τους κλάδους του επισιτισμού, του Τουρισμού και των συναφών τουριστικών επαγγελμάτων ήταν ευρεία  με αποτέλεσμα να το παρακολουθήσουν πάνω από 400 ενδιαφερόμενοι!

Την εκπαίδευση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τους συμμετέχοντες για την άμεση ανταπόκριση, τονίζοντας την σημασία  της  εκπαίδευσης και την εφαρμογή των πρωτοκόλλων από τους επαγγελματίες για την ορθή επανεκκίνηση της τουριστικής περιόδου με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές, προκειμένου να επανέλθει η δραστηριότητα και η επισκεψιμότητα  στα υψηλά επίπεδα λειτουργίας των προηγούμενων ετών.

Κλείνοντας ο κ. Δαμούλος σημείωσε ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας βρίσκεται και θα συνεχίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών  με συνεχείς ενέργειες και τις κατάλληλες δράσεις για την στήριξή τους.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω τηλεκπαίδευση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου» βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, (Β’ 2084), Α.Π.:1632/21.5.2021. Εισηγητής της εκπαίδευσης ήταν ο τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών Msc και εισηγητής εκπαιδευτικών  προγραμμάτων ΕΦΕΤ, κ. Ιωάννης Κακός, ο οποίος ανέπτυξε τον τρόπο εφαρμογής των πρωτοκόλλων  της σχετικής ΚΥΑ.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες στους οποίους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για σχετικές πληροφορίες  με τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν καθημερινά με το Επιμελητήριο Αργολίδας  στο τηλέφωνο 2751067216  εσωτερικό:131 και στο e-mail: ebear@otenet.gr                                                   

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος     

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Google News
Στη σελίδα και την ομάδα στο Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here