Άρθρα2022: 4 εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού - Κλυδωνισμοί και αναταράξεις

2022: 4 εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού – Κλυδωνισμοί και αναταράξεις

Θέκλας Μεταξά
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Πριν από έναν χρόνο περίπου, είχαμε το περίφημο χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου του 2020, που σήμανε την έναρξη της τελικής μάχης ενός πολύ-χιλιετούς πολέμου, ανάμεσα στις δυνάμεις του Φωτός και τις δυνάμεις του Ερέβους.

Αυτή η τελική μάχη θα κρατήσει μια 5ετία, 2020-2025. Όταν θα τελειώσει, κανένας μας δεν θα μπορεί να πιστέψει πως ο κόσμος ολόκληρος έχει υποστεί τόσο βαθιές μεταβολές. Ποιος θα είναι ο νικητής; Από εμάς εξαρτάται. Η Γαία ανεβάζει συχνότητες και οι άνθρωποι μειώνουν την νοητική τους ταχύτητα. Δεν υπάρχει συντονισμός.

Τελειώνοντας μια αστρολογική εποχή, και μεταβαίνοντας σε μια άλλη, για 100 περίπου χρόνια η ανθρωπότητα υφίσταται αναταράξεις, κλυδωνισμούς και καταστροφές, μέχρις ότου η νέα εποχή εγκαταστήσει πλήρως τις αξίες και τους νόμους της. Η εποχή των Ιχθύων που αποχωρεί, ήταν εκείνη που καθοδηγούσε την ανθρωπότητα με βάση το συναίσθημα. Η εποχή του Υδροχόου στην οποία εισέρχεται ο πλανήτης, θα επιδιώξει την κατάργηση κάθε δοξασίας της εποχής των Ιχθύων, και την ανάπτυξη της ελεύθερης βούλησης και επιλογής ιδεών.

Τα σημαντικότερα αστρονομικά συμβάντα της νέας χρονιάς, είναι οι 4 εκλείψεις, η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, και το παιχνίδι του Δία ανάμεσα στους Ιχθύες και τον Κριό, που θα κρατήσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Οι 4 εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, και θα έχουν κυβερνήτες άλλοτε την Αφροδίτη και άλλοτε τον Άρη.

Ο Δίας θα βρεθεί στους Ιχθύες από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 11 Μαΐου. Από τις 12 Μαΐου και μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στον Κριό. Από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου εισέρχεται και πάλι στους Ιχθύες, για να τους εγκαταλείψει οριστικά. Τα διαστήματα αυτά κατά τα οποία ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύες, ο κόσμος θα μπορεί να παίρνει μια ανάσα και να προγραμματίζει καλύτερα την ζωή του, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που τελειωμό δεν έχουν.

Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα ολοκληρώνεται στις 12 Απριλίου, στον 6ο οίκο της υγείας. Ταυτόχρονα θα κάνει αρμονικές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης και με τον Πλούτωνα. Ο Δίας φέρνει δικαιοσύνη, επέκταση, καλή τύχη. Ο Ποσειδώνας φέρνει εξαπάτηση, παραπλάνηση, ψευδαίσθηση, ουτοπία, μόλυνση, φάρμακα, δηλητήρια, σεισμούς. Ο Πλούτωνας ενισχύει ότι θα συμβολίζει η σύνοδος. Υπάρχει κίνδυνος. Τα αποτελέσματα είναι ακόμα άγνωστα. Ίσως να επιχειρηθεί εκ νέου μια μοιρασιά του κόσμου, ίσως να προκύψει κάτι πολύ σοβαρό με εμβόλια και ιούς. Ίσως να παρθούν πιο σκληρά μέτρα. Ίσως να γίνει μια δηλητηρίαση υδάτων (θαλάσσιων ή και πόσιμου νερού). Ίσως προκύψουν νέοι μεγάλοι σεισμοί. Σίγουρα θα υπάρχει μια διατάραξη στην θρησκευτική πίστη, αύξηση εγκληματικότητας, απίστευτη εξαπάτηση.

Ο Κρόνος όλη τη χρονιά θα είναι στον Υδροχόο. Αυτή τη χρονιά όλα θα αυξάνονται. Αυξάνεται η καταπίεση, αλλά παράλληλα αυξάνεται και ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός. Η ζωή στις πόλεις θα γίνει αφόρητη, κυρίως από θέμα ασφάλειας.

Το ξέρω ότι σας στενοχωρώ, αλλά δεν επιτρέπεται να πω ψέματα. Φίλες και φίλοι μου, ανοίξτε τους οφθαλμούς της νόησης, αφυπνισθείτε, ξεχάστε τους δογματισμούς, ανεβάστε νοητική ταχύτητα. Είναι ο μόνος τρόπος για να μετατρέψουμε τον επερχόμενο Μεσαίωνα σε μια νέα Αναγέννηση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα