ΆρθραΝέα Χρονιά - Νέα Σελήνη

Νέα Χρονιά – Νέα Σελήνη

Θέκλας Μεταξά
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Πέρασαν ήδη λίγες μέρες από την Νέα Σελήνη Ιανουαρίου, την πρώτη Νέα Σελήνη της νέας χρονιάς. Συνηθίζουμε να λέμε πως με την εκάστοτε Νέα Σελήνη, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια καινούρια αρχή σε διάφορα θέματα. Ας δούμε λοιπόν τι καινούριο θα μπορούσε να φέρει αυτή η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς.

Η Νέα Σελήνη έγινε στις 2 Ιανουαρίου, στις 20.33, στην 12η μοίρα του Αιγόκερου, στον 5ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Ο 5ος οίκος συνδέεται με τα παιδιά κυρίως, αλλά και με την διασκέδαση, και ότι άλλο έχει σχέση με αυτήν, μουσική, τέχνες, καλλιτέχνες κ.λ.π. Σελήνη, Ήλιος, Αφροδίτη και Πλούτων βρέθηκαν σε μια ευθυγράμμιση. Η Αφροδίτη βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία από τις 19 του περασμένου Δεκεμβρίου. Η Νέα Σελήνη φαίνεται πως θα φέρει στο φως γεγονότα που αφορούν την παιδεία, τα παιδιά, τις τέχνες, τους καλλιτέχνες, την διασκέδαση. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα, να αποφασιστούν κάποια μέτρα που θα δίνουν την ψευδαίσθηση της ελευθερίας, όμως το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού, δυσκολεύει ακόμα αυτές τις παροχές.

Πιστεύω πως το τρίγωνο Ουρανού με Σελήνη- Ήλιο, είναι πιθανό να φέρει ανατροπές σε πολιτικούς σχεδιασμούς, αλλά και επιθέσεις, αναταραχές, και κινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων. Δεν αποκλείονται επίσης κάποιες παραιτήσεις στο χώρο της πολιτικής. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως για ένα ακόμα μεγάλο διάστημα θα χρειάζεται να κάνουμε θυσίες, και να δεχόμαστε συμβιβασμούς.

Στα θέματα υγείας, θα υπάρχουν κάποιες νέες ανακαλύψεις, που πολύ αμφιβάλλω ότι θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην Ελλάδα. Ούτε οι νέες οδηγίες φαίνεται πως θα έχουν κάποια εφαρμογή στην Πατρίδα μας, ίσως και σε μερικές ακόμα χώρες. Οι περίεργοι και συχνοί θάνατοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Όχι, μην ονειρεύεστε. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απλανείς αστέρες που βρίσκονταν σε καίριες θέσεις, κατά την Νέα Σελήνη. Και πρώτα απ’ όλα, ας δούμε τι είναι ο αστέρας SARIN, που βρισκόταν κοντά στον Άρη. Σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα; Ναι, αυτό είναι. Έτσι ονομάζεται το δηλητηριώδες αέριο, που τον Μάρτιο του 1995, σκόρπισαν στο μετρό του Τόκυο, κατά την διάρκεια μιας τρομοκρατικής επίθεσης. Σκοτώθηκαν 12 άτομα, 50 τραυματίστηκαν, και πάνω από 1000 έχασαν προσωρινά την όραση τους.

Κοντά στον Ήλιο και την Νέα Σελήνη, υπήρχε το αστέρι NUNKI του αστερισμού του Ηρακλή. Κοντά στην Αφροδίτη βρισκόταν το αστέρι SULAPHAT, του αστερισμού της Λύρας. Πρόκειται για ήπιους αστέρες. Συνδέονται με την αρμονική, ποιητική και εξελιγμένη φύση, λατρεύουν την μουσική τις επιστήμες και την φιλοσοφία.

Δύο μέρες μετά την Νέα Σελήνη ο κομήτης Λέοναρντ, έκανε πρώτα ένα πέρασμα από την Γη, και κατευθύνθηκε προς τον Ήλιο. Η ουρά του που αποτελείται από ένα σύννεφο αερώδους σκόνης, μειώνεται λόγω της τριβής του με τον αέρα. Σχεδόν ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη, είχαμε και την βροχή μετεωριτών, τις Τεταρτίδες. Σίγουρα λοιπόν, αυτή η Νέα Σελήνη, μετέφερε πολλά μηνύματα.

Αυτή η Νέα Σελήνη θέλει να μας κάνει δύσπιστους. Ακόμα και αν ότι μας βαραίνει έχει την τάση να μειώνεται, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το σύστημα θα «εφεύρει» άλλους τρόπους για να εφαρμόσει ότι είναι προκαθορισμένο εδώ και πολλά χρόνια. Αφύπνιση λοιπόν και επαγρύπνηση.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα