ΑρκαδίαΝ.Τσιαμούλος: "Η προχειρότητα από τη Δημοτική Αρχή δεν έχει τελειωμό"

Ν.Τσιαμούλος: “Η προχειρότητα από τη Δημοτική Αρχή δεν έχει τελειωμό”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα των ανεμογεννητριών και στην συζήτηση που έγινε χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ επανέλαβε πως ο κ.Κατσαφάνας παλαιότερα αυθαιρέτησε με την παρουσία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο. “Για εμένα η Δημοτική Αρχή αποδείχτηκε αναξιόπιστη. Εμείς θεωρούμε, πως κάνουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση”, ενώ πρόσθεσε: “Χτες αποδείχθηκε περίτρανα, το πως λειτουργεί και το Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί δεν λάβαμε πρόσκληση για μια έκθεση που έγινε; Αυτά τα είχε σημαία όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο κ.Τζιούμης”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους προέδρους και τα “ευχαριστώ” που λένε στην Δημοτική Αρχή. “Κουράστηκε ο κόσμος να ανοίγει και να βλέπει πως βάλαμε δυο καλαθάκια εδώ και δυο λουλούδια εκεί. Αυτά δεν φέρνουν ανάπτυξη. Για τις φυλακές ακόμα δεν έχουμε πάρει απάντηση. Δεν θα το αφήσουμε έτσι το θέμα”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος μίλησε για το θέμα των απευθείας αναθέσεων, ενώ αναφέρθηκε και στο προεδρείο του συμβουλίου, λέγοντας, πως η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει.

Τέλος μίλησε για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων από την ΤΕΡΝΑ, ενώ άσκησε κριτική στην Δημοτική Αρχή Τζιούμη. “Δεν υπάρχει ετοιμότητα και προγραμματισμός από την Δημοτική Αρχή”, τόνισε.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα