Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρκαδίαΤρίπολη: Πρόταση – εισήγηση για καθιέρωση ημέρας μνήμης τοπικών ευεργετών

Τρίπολη: Πρόταση – εισήγηση για καθιέρωση ημέρας μνήμης τοπικών ευεργετών

Μετά από 2,5 χρόνια καθυστέρησης η πρόταση της παράταξης “Τρίπολη – αλλάζουμε τα δεδομένα” για την καθιέρωση ημέρας μνήμης των τοπικών ευεργετών, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης που συνεδρίασε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022.

Οφείλουμε ως υπεύθυνοι και σκεπτόμενοι πολίτες να τιμήσουμε τους δωρητές και ευεργέτες της πόλης μας , να δείξουμε απλόχερα την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπό τους και να αναδείξουμε το μεγαλείο αυτό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας των συνανθρώπων μας στους οποίους είναι διάχυτη η αλληλεγγύη και η ελληνική ψυχή.

Σε εποχές δύσκολες, όπως και η δική μας, οι εθνικοί μας ευεργέτες με τις δράσεις τους και τις ενέργειές τους κληροδότησαν σε μας, τις νεότερες γενιές, έναν ανυπέρβλητο πλούτο που ακόμη και σήμερα κάνει τη διαφορά με ότι και αν συγκριθεί.

Η Ελλάδα λοιπόν, το έθνος μας ολόκληρο, τους χρωστά πάρα πολλά. Είναι καιρός ο καθένας από εμάς να αναλογιστεί τη δική του, μικρή συνεισφορά στην Πατρίδα, μια συνεισφορά που δεν είναι φυσικά απαραίτητο να είναι οικονομική αλλά κοινωνική.

Αρχής γενομένης από φέτος τον Σεπτέμβριο οι τοπικοί ευεργέτες και δωρητές θα τιμούνται από το Δήμο Τρίπολης και τους δημότες του την 1η Κυριακή του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα