Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΕρμιονίδα: Ειδικός τεχνικός Σύμβουλος για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου

Ερμιονίδα: Ειδικός τεχνικός Σύμβουλος για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, υπέγραψε χτες, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου  2022, σύμβαση παροχής υπηρεσίας με τον Πολεοδόμο – Μηχανικό, κ. Παναγιώτη Βουλέλλη, για την καταγραφή πολεοδομικών χωροταξικών & περιβαλλοντικών δεδομένων και συμβουλευτική υποστήριξη προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερμιονίδας για τον καθορισμό των βέλτιστων χρήσεων γης στο πλαίσιο εκπόνησης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου.

Ο Δήμος Ερμιονίδας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 71/2022/01.06.2022 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προσφεύγει στην επιστημονική και εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη του ειδικού τεχνικού συμβούλου, καθώς απαιτείται ερευνητική διαδικασία και εξειδικευμένες γνώσεις για την εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου και την διαμόρφωση κατευθύνσεων για το χωρικό σχεδιασμό στον Δήμο μας.

Ο ειδικός τεχνικός σύμβουλος θα συνεργαστεί με την ομάδα εργασίας, την οποία όρισε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας τον Σεπτέμβριο του 2022, καθώς και με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, με σκοπό την διαφύλαξη και την προστασία των συμφερόντων των Δημοτών και των Επαγγελματιών του Τόπου μας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα