Αρκαδία"Καλικαντζαροζαβολιές" στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

“Καλικαντζαροζαβολιές” στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Εορταστικό κυνήγι θησαυρού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, και οργανώνει κυνήγι θησαυρού για παιδιά, ηλικίας 5 έως 12 ετών, με τίτλο «Καλικαντζαροζαβολιές», την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου (ώρες 10:30 & 12:30), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Υπό την καθοδήγηση της εμψυχώτριας-παιδαγωγού Ελένης Κουσκουρέλου θα πραγματοποιηθούνδύο αυτοτελείς κύκλοι ευρηματικών παιχνιδιών, σε όλους τους χώρους του Μουσείου. Συλλέγοντας στοιχεία από την επίλυση γρίφων που συνδέονται με τη θεματική και τα εκθέματα του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης, τα παιδιά θα ανακαλύψουν πληροφορίες για γιορτινά έθιμα από όλον τον κόσμο, θα δημιουργήσουν σύντομες ιστορίες και ποιήματα και θα παρακολουθήσουν αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα καλικαντζαράκια και με γιορτινή μουσική υπόκρουση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00) ή στο emailymy@piraeusbank.gr.

ΠΙΟΠ |Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα