ΠεριφέρειαΤατούλης: Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο κ.Νίκας άλλα λέει το πρωί,...

Τατούλης: Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο κ.Νίκας άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ!

Στο σύστημα λάσπης και συκοφαντίας που εφάρμοσε προεκλογικά και συνεχίζει μετεκλογικά ο κ.Νίκας για να πλήξει τη «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη, σε «περίοπτη» θέση είναι και οι αναφορές του σχετικά με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ιδιαίτερα με τη στελέχωση των Γενικών Διευθύνσεων.

Από την έναρξη της θητείας του ο κ.Νίκας παρότι γνώριζε πάρα πολύ καλά ότι η διαδικασία επιλογής προϊσταμένων των Γενικών Διευθύνσεων έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την ειδική ανασυγκρότηση του Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων (ΕΙΣΕΠ) το οποίο συνιστάται από το Υπουργείο Εσωτερικών, προσπαθούσε να επιρρίψει ευθύνες στον πρ.Περιφερειάρχη για την τοποθέτηση αναπληρωτών σε τρεις Γενικές Διευθύνσεις, τονίζοντας με στόμφο ότι η διαδικασία αυτή κρατά τους υπαλλήλους σε «ομηρία» όπως έλεγε χαρακτηριστικά. Γνώριζε επίσης ότι σε καμία Περιφέρεια της Χώρας δεν έχουν κριθεί και αξιολογηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών Γενικοί Διευθυντές.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 30 Ιανουαρίου 2020 ο κ.Περιφερειάρχης έφθασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τη διαδικασία στελέχωσης των Γενικών Διευθύνσεων με αναπληρωτές ως παράνομη, τονίζοντας ότι η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη έπρεπε να ντρέπεται για αυτές τις αποφάσεις!

Ο κ.Περιφερειάρχης με κάθε ευκαιρία τρία χρόνια τώρα συνεχίζει το ίδιο «παραμύθι», δηλώνοντας κάθετα αντίθετος στην τοποθέτηση Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών από τον εκάστοτε Περιφερειάρχη.

Σε πανηγυρικούς τόνους ο κ.Νίκας τον Ιανουάριο 2022 ανακοίνωσε την προκήρυξη έξι θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικών Διευθυντών, λέγοντας ότι μπαίνει τέλος στην «ομηρία» των υπαλλήλων, δηλώνοντας παράλληλα ότι σύντομα οι Γενικές Διευθύνσεις θα στελεχωθούν με την τοποθέτηση μόνιμων Γενικών Διευθυντών που θα προκύψουν από την επιλογή της ειδικής επιτροπής του Υπουργείου Εσωτερικών.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, ο κ.Νίκας άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ!

Έτσι λοιπόν… λίγο πριν ανατείλει το 2023, δηλαδή η χρονιά των Αυτοδιοικητικών εκλογών, αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας η ανακοίνωση του κ.Περιφερειάρχη, βάσει της οποίας ο «αδιάφθορος» κ.Νίκας τοποθετεί με δικές του αποφάσεις τέσσερις (4) νέους Γενικούς Διευθυντές!

Για τον κ.Περιφερειάρχη ισχύει η ρήση «άλλο τι λέμε στα λόγια, άλλο τι κάνουμε στα έργα».

Καλά Χριστούγεννα κ.Νίκα!

Υγ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά ότι ο κ.Νίκας έχει καταγγελθεί και από ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα των Αιρετών υπαλλήλων της Περιφέρειας για την αυταρχική συμπεριφορά του απέναντι στους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα