ΑργολίδαΔημήτρης Ορφανός: Ο Γύρος της Αρβανιτιάς είναι πρώτη προτεραιότητα για όλη την...

Δημήτρης Ορφανός: Ο Γύρος της Αρβανιτιάς είναι πρώτη προτεραιότητα για όλη την κοινωνία

Ο κλειστός εδώ και τόσα πολλά χρόνια Γύρος της Αρβανιτιάς πληγώνει κάθε κάτοικο αυτής της πόλης… Και ο τουριστικός τομέας προφανώς πλήττεται.

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023 που ψήφισε πριν μερικές μέρες το Δημοτικό Συμβούλιο απουσιάζει τελείως το ο,τιδήποτε έχει σχέση με τον Γύρο της Αρβανιτιάς.

Φαίνεται ότι η δημοτική θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής θα ολοκληρωθεί χωρίς ο Γύρος της Αρβανιτιάς να αποδοθεί στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης. Παρότι κατά την ημέρα της ορκωμοσίας πριν τέσσερα σχεδόν χρόνια ο κ. Δήμαρχος είχε δηλώσει ότι ο Γύρος της Αρβανιτιάς είναι για αυτόν πρώτη προτεραιότητα.

Από ό,τι φαίνεται στους δικούς μας ώμους θα πέσει το βάρος να προχωρήσουμε στην οριστική μελέτη, στις αναγκαίες εγκρίσεις και στο έργο για να αποδοθεί και πάλι στους δημότες ένας ασφαλής Γύρος της Αρβανιτιάς. Για να ξαναζήσουμε όλες αυτές τις υπέροχες βόλτες στην φανταστική τοποθεσία.

Δεν επιθυμούμε να πούμε και εμείς μεγάλα λόγια και να επαναλάβουμε ότι θα είναι ο Γύρος της Αρβανιτιάς πρώτη μας προτεραιότητα. Θα αποφύγουμε μεγάλα ψεύτικα λόγια. Αυτό που λέμε σήμερα και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι ο Γύρος είναι πρώτη προτεραιότητα για όλη την κοινωνία.

Δεσμευόμαστε λοιπόν ότι θα επιχειρήσουμε να ενώσουμε και πάλι την κοινωνία με σκοπό την επίτευξη των μεγάλων στόχων που η ίδια βάζει. Μόνο με την κοινωνία σύμμαχο θα μπορέσουμε να επιτύχουμε, αυτά που οι ίδιοι οι πολίτες βάζουν ως προτεραιότητα.

Έχοντας αυτό ως Όραμα θα προχωρήσουμε σε έργο Δημιουργικό με την κοινωνία ενεργή και συμμέτοχη.

Έτσι μόνον θα έλθουν τα καλύτερα στον τόπο.

Δημήτρης Ι. Ορφανός

Δικηγόρος – Πρόεδρος Δ.Σ. Ναυπλίου

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα