Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΑνακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου για το κλείσιμο του Public

Ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου για το κλείσιμο του Public

Η Διοίκηση τον Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας, εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή της στους 11 απολυμένους και στις οικογένειες τους, της εταιρείας Public Αργους.

Το Ε.Κ. Αργολίδας καταγγέλλει την απαράδεκτη πρακτική και τακτική της εταιρείας Public, η οποία ανακοίνωσε τα κλείσιμο τον καταστήματος Αργους. Η απόφαση της εταιρείας Public να κλείσει το κατάστημα στο Άργος την 10 Φεβρουαρίου 2023 αιφνιδιαστικά και να απολύσει όλους τους εργαζόμενους δείχνει το αντεργατικό πρόσωπο της εταιρείας.

Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη πρακτική και τακτική της εταιρείας Public, η οποία ανακοίνωσε το κλείσιμο ταν καταστήματος Αργους.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι οι επιχειρηματικοί όμιλοι δε λογαριάζουν τίποτα μπροστά στην αύξηση των κερδών τους και είναι προκλητικά προσηλωμένοι στο συνεχές κέρδος, ακόμα και ξεφορτώνοντας τους εργαζόμενους χρόνων.

Εν καιρώ κρίσης, όφειλε να προστατεύσει τούς εργαζόμενούς της και να μην τους στείλει στον Καιάδα της ανεργίας.

Το Ε.Κ. Αργολίδας απαιτεί εδώ και τώρα να δοθεί οριστικό τέλος στα καταστροφικά τους σχέδια.

Δυστυχώς έρχεται χειρότερη λαίλαπα, από αυτή παυ ζούμε. Δηλώνουμε ότι είμαστε μαζί τους, είμαστε παρών και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους. Η ενότητα είναι η δύναμη μας!

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα