ΑργολίδαΧρήστος Ζέρβας: "Μια μεγάλη προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από σπουδαίους ανθρώπους "

Χρήστος Ζέρβας: “Μια μεγάλη προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από σπουδαίους ανθρώπους “

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Φιλανθρωπική Βραδιά που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μαρίας Κ. Ράδου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Αλέξανδρος” στον Προφήτη Ηλία.

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Η «Φιλανθρωπική Βραδιά» του Ιδρύματος ήταν μία έμπρακτη έκφραση αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο!

Έχοντας ως αφετηρία τις ανάγκες υγείας των ηλικιωμένων, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και δώσατε το «παρών», αποδεικνύοντας ότι η ελληνική κοινωνία, όσες δυσκολίες κι αν περνά, δεν σταματά να είναι ανθρώπινη και να στηρίζει ενεργά όλους όσους το έχουν ανάγκη.

Με την εγκάρδια παρουσία σας, εκτός από την οικονομική υποστήριξη, λάβαμε και το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα και κυρίως στα θέματα που αφορούν την Τρίτη Ηλικία.

Όλοι εσείς, που αγκαλιάσατε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, κάνατε πράξη το πανανθρώπινο μήνυμα της Αγάπης και της Συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο.

Σήμερα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, χάρη στη δική σας συμμετοχή, καταφέραμε και ξεπεράσαμε το στόχο! Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν εξασφαλίσαμε τρία ίσως και τέσσερα υπερσύγχρονα νοσοκομειακά κρεβάτια, παρέχοντας καλύτερη ανακούφιση στους ηλικιωμένους μας.

Το ελπιδοφόρο αυτό παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας, σε μία πρωτοφανή για την χώρα εποχή.

Ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Μαρίας Κ. Ράδου, σας ευχαριστώ θερμά και σας δηλώνω τον σεβασμό μου!

Αναγνωρίζοντας την αξία της συμβολής στην ενίσχυση και στην ενδυνάμωση του έργου μας, κατά τη διάρκεια της Φιλανθρωπικής μας εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε οκτώ εξέχοντες δωρητές, τιμώντας έτσι τη μεγάλη προσφορά τους και τη σημαντική οικονομική στήριξή τους στο έργο του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι εξής:

κα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΞΥΛΙΝΑ

κα ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΜΠΑΒΗ

κα. ΒΕΑΤΡΙΚΗ & ΙΩΑΝΝΗ ΓΡΙΒΕΑ

κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ

κ. ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΡΗΣ

κ. ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, η Αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κα.Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κα.Μαρία Ράλλη καθώς και μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μελος του Ιδρύματος Χρήστος Καρέλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» Κωνσταντίνος Κολόκας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν.

Τίρυνθας Δημήτρης Κυριακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Τριάδας Ιωάννης Κούτρας, ο Λιμενάρχης Κορίνθου Παναγιώτης Κοντός και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Υπαπαντής Λευκακίων π. Μιχαήλ Καλαμαράς.

Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία και ελπίζουμε να σας έχουμε συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο στο έργο μας.

Με εγκάρδια ευγνωμοσύνη

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Ζέρβας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα