ΑργολίδαΔ. Κωστούρος: Οι δύο δημότες έχουν προσληφθεί από την κ. Φλωρίκα Κυριακοπούλου...

Δ. Κωστούρος: Οι δύο δημότες έχουν προσληφθεί από την κ. Φλωρίκα Κυριακοπούλου – Ανυπόστατες οι καταγγελίες

Δήλωση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου

Λάβαμε γνώση ορισμένων καταγγελιών δύο δημοτών, οι οποίοι βάλλουν κατά του Δήμου Ναυπλιέων. Εμφανίζονται ως εργαζόμενοι του Δήμου στην καθαριότητα και καταγγέλλουν τον Δήμο, ότι δήθεν τους απασχολεί, χωρίς να αμείβονται με τις νόμιμες αποδοχές και ότι είναι ανασφάλιστοι. Τίποτα από αυτά δεν είναι αληθές.

Οι δύο αυτοί δημότες έχουν προσληφθεί από την κα Φλωρίκα Κυριακοπούλου, με αυτήν έχουν καταρτίσει σύμβαση, από αυτήν αμείβονται και έχουν ασφαλιστεί.

Η κα Κυριακοπούλου, γνωστή σ’ όλη την Ελλάδα από τη δράση της στο ΦΟΥΓΑΡΟ, στο πλαίσιο της προσφοράς της στην πόλη και στο Δήμο, μας δήλωσε ότι επιθυμεί να συμβάλει και η ίδια στην καθαριότητα της πόλης.

Για τον σκοπό αυτό, μας δήλωσε ότι προτίθεται να προσλάβει δύο εργαζόμενους, στους οποίους θα καταβάλει τις νόμιμες αποδοχές και την ασφάλισή τους, οι οποίοι θα απασχολούνται και στον τομέα αυτόν, δηλαδή τη βελτίωση της καθαριότητας του Δήμου.

Θέλω δημόσια και με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω την κα Κυριακοπούλου για τη μεγάλη της προσφορά όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τη λειτουργία του ΦΟΥΓΑΡΟΥ.

Την ευχαριστώ επίσης και για την προσφορά της, μέσα από την απασχόληση των δύο εργαζομένων σ’ αυτήν, για την καθαριότητα της πόλης και του Δήμου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα