ΆρθραΝα σκύψουμε και λιγάκι;

Να σκύψουμε και λιγάκι;

Μηνάς Π.
Γράφει ο Μηνάς Π.

Ένα πλυντήριο την μέρα και η κυβέρνηση προσπαθεί να βγει ασπροπρόσωπη χάρη στους “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη.

Πραγματικά “απόλαυση” η εκπομπή ξεπλύματος του καλύτερου πρωθυπουργού από την Χρυσή εποχή τους Περικλέους. Όσοι “τυχεροί” την παρακολούθησαν και έχουν μια στοιχειώδη λογική έκαναν χρήση χλωρίνης για τα αυτιά τους με τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και του παρουσιαστή της εκπομπής…

Ένας Κυριάκος που σε μαγνητίζει με την προσωπικότητα του, τις ατάκες του και τον τρόπο σκέψης των… επικοινωνιολόγων του. Η Αλήθεια είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά σε ποιους απευθύνονται ώστε να λένε τα όσα… λένε. Έχει δίκιο, “φταίμε όλοι” ενώ κυβερνάει ο ίδιος τα τελευταία τέσσερα χρόνια χωρίς να γνωρίζει για οποιαδήποτε κακά εγκληματικά “κείμενά” μας έχουν βρει. Όντως φταίμε γιατί τους ψηφίζουμε.

Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που δεν του αρέσουν οι κομματικοί διορισμοί και μόνο η ΝΔ θα τα βάλει με το βαθύ κράτος” μας ανακοίνωσε ο Κυριάκος και χιλιάδες μούντζες υψώθηκαν στον αέρα την ίδια στιγμή σε όλα τα νοήμονα νοικοκυριά της πατρίδας μας. Έχουν διορίσει ακόμα και τον Πίνατ αυτοί οι άνθρωποι σε κάποια επιτροπή έχω μια υποψία , ενώ έχουν στηρίξει και δημιουργήσει το λεγόμενο “βαθύ κράτος” ο κύριος Μητσοτάκης μας κουνάει το δάκτυλο. Ο οποίος όταν πηγαίνει μπροστά σε έναν καθρέπτη δεν εμφανίζεται η μορφή του αλλά η λέξη ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.

Το πιο χυδαίο που ειπώθηκε απο τον πρωθυπουργό και τον Πορτοσάλτε μετά την “θυσία” των παιδιών για να φτιάξουμε την Ελλάδα ήταν η φράση να βάλουμε “πλάτη”. Πόσο άλλη πλάτη ακόμα άρχοντα; Δεν ήμαστε χώρα πια, λουμπάγκο ήμαστε.

Τι έχει το μενού για μετά; Να σκύψουμε και λιγάκι; Μπας και δεν βρείτε το στόχο; Αφού είστε μετρ στο να μας “αγαπάτε” και να μας χαϊδεύετε το κεφάλι μετά την ερωτική πράξη – βιασμό – δίνοντας υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο… (φυσικά για εσάς και τα παιδιά σας).

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα