ΆρθραΈνας μίνι οδηγός επιβίωσης από την αυριανή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο...

Ένας μίνι οδηγός επιβίωσης από την αυριανή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ναύπλιο…

Μηνάς Π.
Γράφει ο Μηνάς Π.

Ο Πρωθυπουργός – ο καλύτερος και πιο επιτυχημένος – όπως πυκνά συχνά αναφέρουν “σεβαστές πένες” Δημοσιογράφων και μη, θα μας τιμήσει με την παρουσία του αύριο Παρασκευή 21 Απριλίου στο Ανάπλι. Το Άργος την γλύτωσε όπως όλοι γνωρίζουμε γιατί είναι γνωστό ότι “δύσκολα” θα βρεις μουσαντένιο ΝεοΔημοκράτη…

Παρακαλώ πολύ, μην ξεχάσατε να χειροκροτάτε δυνατά κάθε φορά που η φιγούρα του κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται στον ορατό ορίζοντα και να φορέσετε το χαμόγελο του ευτυχισμένου ανθρώπου όπως αρμόζει σε κάθε κάτοικο της άκρως επιτυχημένης Ελλάδας μας.

Τα παιδιά καλό θα ήταν να τα κρατήσετε σπίτι διότι για άλλη μια φορά θα κάνουν σαν τρελά για να βγούνε σέλφι με τον πρωθυπουργό. Ένα φαινόμενο που οι ειδικοί του μέλλοντος ίσως δυσκολευτούν να εξηγήσουν ή πολύ απλά τα meme με φωτογραφία του θα αποκτήσουν διαχρονική αξία.

Μην ξεχάσετε αγαπητοί ελεύθεροι επαγγελματίες, Δημόσιοι υπάλληλοι, δάσκαλοι και περαστικοί να τρέξετε πρώτοι – πρώτοι να σφίξτε το χέρι του και εννοείται ότι δεν θα επιχειρήσετε να το πλύνετε για πολύ καιρό συζητώντας με τη παρέα σας για την δοξασμένη ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας άπλωσε το χέρι, σας χτύπησε φιλικά στη πλάτη και σας είπε για άλλη μια φορά “βάλτε λίγο πλάτη”.

Προσοχή! Δεν αναφέρουμε προβλήματα και γκρίνιες που τυχόν μπορεί να έχουμε – όχι ότι έχουμε προς θεού – μπροστά στη παρουσία του ειδικά τη στιγμή που οι κάμερες θα είναι παρούσες.

Σας υπενθυμίζουμε καλού κακού ότι οι προσφωνήσεις προς το πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη ορίζονται ως επιτρεπόμενες οι εξής :

Μωυσής (Όχι κοντά στη θάλασσα για ευνόητους λόγους),
Μα τι Γκόμενος είναι (Ακριβής χαρακτηρισμός για όλες τις ώρες)
Γουίνστον Τσορτσιλ (Όταν θα χρειαστεί να αναφέρει μια δικιά του σκέψη)
Μονομάχος (Η αρένα της πολιτικής είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του, θα “κάνει τον Τσίπρα μια χαψιά)
Αδίσταχτο τσιτάχ (Τα λόγια είναι περιττά)

Γνωρίζω ότι μια δοξασμένη ημέρα ξημερώνει αύριο για τον ιστορικό ετούτο τόπο. Ας την εκμεταλλευτούμε δεόντως και όπως αρμόζει στη Ιστορία μας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα