ΑργολίδαΑπάντηση Ορφανού σε Κωστούρο για την Μαρίνα Ναυπλίου

Απάντηση Ορφανού σε Κωστούρο για την Μαρίνα Ναυπλίου

Η αλήθεια είναι μια και κοινά αποδεκτή: ο απερχόμενος Δήμαρχος είναι ο πλέον ακατάλληλος να υλοποιήσει ένα τόσο μεγάλο έργο όπως η μαρίνα του Ναυπλίου.

Μαθημένος στις παραστάσεις ο απερχόμενος Δήμαρχος, μας κατηγορεί για ρεσιτάλ υποκρισίας! Και είναι απολύτως λογικό για εκείνον, διότι η πολιτική που εφαρμόζει στην παράταξη του είναι αυτή του απολυταρχισμού (την οποία την εφαρμόζει και εκτός παράταξης).

Το Όραμα Δημιουργίας είναι η δημοκρατική παράταξη που δημιουργήθηκε από ουσιαστικές διεργασίες, με πλουραλισμό αλλά με κοινό στόχο: Την αλλαγή νοοτροπίας της διοίκησης του Δήμου και την πρόοδο του! Το κάθε μέλος της παράταξής μας είναι ελεύθερο να εκφράζει την άποψή του, τις ανησυχίες του και να αναπτύσσει πολιτικό λόγο, δικαίωμα αναφαίρετο του κάθε Έλληνα πολίτη απερχόμενε Δήμαρχε.

Η εποχή των Βασιλέων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί!

Το έργο της μαρίνας Ναυπλίου, που με τόσες προσπάθειες η Περιφερειακή Αρχή οδήγησε στην συμβασιοποίηση του έργου, αποτελεί για εμάς ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την πορεία του τόπου και το αναγνωρίζουμε ως ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα. Γι’ αυτό και ο επικεφαλής του Οράματος Δημιουργίας Δημήτρης Ορφανός παρέστη στην εκδήλωση, δηλώνοντας με την παρουσία του τον πολιτικό πολιτισμό που διαθέτει μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικάντικες αγκυλώσεις. Τέλος, όσο για το αύριο και το φως της αλήθειας το οποίο τόσο ποιητικά επικαλείστε… υπάρχει κοινή παραδοχή, πως μετά από 12 χρόνια διοίκησης του Δήμου και μηδενικό έργο, είστε ο πλέον ακατάλληλος να υλοποιήσετε ένα τόσο μεγάλο έργο!

Υ.Γ. H εβδομάδα αυτή είναι αφιερωμένη στο Θείο Πάθος και στα έθιμα του τόπου μας…Γρήγορα θα επανέλθουμε ως παράταξη με απαντήσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τον δημόσιο βίο

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα