Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑργολίδαΓιώργος Διδασκάλου: Ενισχύουμε την ασφάλεια στους Αρχαιολογικούς χώρους

Γιώργος Διδασκάλου: Ενισχύουμε την ασφάλεια στους Αρχαιολογικούς χώρους

“Προστατεύουμε την Πολιτιστική μας Κληρονομιά” αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου και συνεχίζει:

Στο πλαίσιο αυτοψίας μου στην Π.Ε. Αργολίδας και εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου πραγματοποιήσαμε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για τον από κοινού συντονισμό των δράσεων πυροπροστασίας των αρχαιολογικών χώρων στην Αργολίδα.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για την πυροπροστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με επικεφαλής και οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωαννης Μαντζουνης, οι υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων (4) Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασαρχείου.

Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ, καθώς και των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων από μια ενδεχόμενη φυσική καταστροφή.

Παράλληλα το ΥΠΠΟΑ παρακολουθεί όλα τα υπό εξέλιξη έργα που πραγματοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα με στόχο την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την απόδοση τους το ταχύτερο δυνατό στον τελικό τους αποδέκτη, την κοινωνία.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα