ΠεριφέρειαΛυμπέρης για Μαρίνα Ναυπλίου: "κ. Κικίλια & κ. Νίκα το χειροκρότημα σας...

Λυμπέρης για Μαρίνα Ναυπλίου: “κ. Κικίλια & κ. Νίκα το χειροκρότημα σας ανήκει στον Πέτρο Τατούλη και στους συνεργάτες του”

Το πανηγυρικό κλίμα το οποίο δημιούργησε ο κ.Νίκας για την υπογραφή της σύμβασης ΣΔΙΤ της Μαρίνας του Ναυπλίου δεν μπορεί να παραπλανήσει τους πολίτες της Αργολίδας και του Ναυπλίου, οι οποίοι γνωρίζουν ότι αυτό το σημαντικό έργο φέρει ακέραια τη σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη.

Στην Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη το έργο ωρίμασε μελετητικά, σχεδιάστηκε, εντάχθηκε στα μεγάλα έργα ΣΔΙΤ της Χώρας και δημοπρατήθηκε.

Η σημερινή υπογραφή της σύμβασης είναι καθαρά μια διοικητική πράξη που υπογράφει ο κ.Νίκας χωρίς ο ίδιος να έχει την οποιαδήποτε συμμετοχή στην υλοποίηση αυτού του έργου αφού όταν ανέλαβε τη διοίκηση της Πελοποννήσου το έργο ήδη είχε δημοπρατηθεί.

Δεν είναι πρώτη φορά βέβαια που ο κ.Νίκας επιστρατεύει το λαϊκισμό και την προπαγάνδα παραποιώντας την αλήθεια σχετικά με τα έργα της θητείας του Πέτρου Τατούλη.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Το μόνο που θα ήθελα να πω στον κ.Νίκα και στον Υπουργό Τουρισμού βλέποντας τους να χειροκροτούν, είναι ότι το χειροκρότημα τους ανήκει αποκλειστικά στον Πέτρο Τατούλη και στους συνεργάτες του.

Αντώνης Λυμπέρης

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας

*Ευχαριστώ το STUDIOB&G (Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ. Ε.ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ) και την ηλεκτρονική ειδησεογραφική εφημερίδα της Αργολίδας «Αργολικές Ειδήσεις» για τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας την οποία δανείστηκα.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα