ΆρθραΜέσα στο παιχνίδι Παναγιωτοπούλου και Κρίγγου, άγνωστος Χ ο Μπούνος, δοκιμάζεται ο...

Μέσα στο παιχνίδι Παναγιωτοπούλου και Κρίγγου, άγνωστος Χ ο Μπούνος, δοκιμάζεται ο Δωροβίνης

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο
Του Κώστα Πρώιμου

Σε ένα πρωτόγνωρο πολιτικό σκηνικό εδώ και λίγες ώρες τύποις, εκκίνησαν οι διαδικασίες για την κάλπη των Εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να διεξαχθεί μεταξύ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Ασφαλώς το φαβορί παραμένει ο πολύπειρος Γιάννης Ανδριανός ο οποίος εκπροσωπεί τον νομό στη Βουλή με τη Γαλάζια Παράταξη επί δεκατέσσερα συναπτά έτη!

Στην προηγούμενη αναμέτρηση ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή επικράτησε άνετα, δεδομένου ότι έλαβε 10.079 ψήφους συγκριτικά με την επιλαχούσα γνωστή Καρδιολόγο Ελένη Παναγιωτοπούλου στην οποία καταμετρήθηκαν 5.444 ψήφοι.

Η γνωστή δικηγόρος κ.Σόνια Ταντάρου – Κρίγγου πήρε μόλις 272 σταυρούς λιγότερους από την κ. Παναγιωτοπούλου γεγονός που σηματοδοτεί μια εκ νέου γερή κόντρα μεταξύ τους με άγνωστο Χ τον νεοεισαχθέντα στο κυνήγι της Βουλευτικής έδρας επιχειρηματία και πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γιάννη Μπούνο αλλά και την προσθήκη του γνωστού Γυναικολόγου Γιώργου Δωροβίνη.

Η μη διάθεση του Προέδρου της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη στα ψηφοδέλτια προφανώς διευκόλυνε τη ζωή του Γιάννη Ανδριανού πρωτίστως ενώ ταυτόχρονα κρατά μέσα στο παιχνίδι αν μη τι άλλο τις δύο κυρίες.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα