Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑργολίδαΝαύπλιο: Σύσκεψη για την εστίαση από το Δήμο

Ναύπλιο: Σύσκεψη για την εστίαση από το Δήμο

Συνάντηση συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος την Τρίτη 11 Απριλίου 2023 στην οποία συμμετείχαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης συνοδευόμενος από τον διοικητή του ΑΤ Ναυπλίου Αστυνόμο Α’ Νικόλαο Νικολάου και τον Υπασπιστή Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνόμο Α’ Γεώργιο Μπεκιάρη, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Αλέκος Λυκομήτρος, ο πρόεδρος του συλλόγου εστίασης Σπύρος Αφίφης και τα μέλη Βασίλειος Δρακάκης, Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος και Περικλής Μπελίτσος.

Η σύσκεψη είχε ως βασικό αντικείμενο συζήτησης θέματα που αφορούν τη λειτουργία των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Από όλες τις πλευρές τονίστηκε η αναγκαιότητα της σωστής λειτουργίας των καταστημάτων στην πόλη του Ναυπλίου με βάση και την ισχύουσα νομοθεσία.

Συμφωνήθηκε επίσης να υπάρξει εντονότερη και στενότερη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών ενόψει της μεγάλης τουριστικής κίνησης που αναμένεται το Πάσχα αλλά και τις ευοίωνες προβλέψεις για επιπλέον αύξηση του τουρισμού τους καλοκαιρινούς μήνες στο Δήμο Ναυπλιέων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε τη σπουδαιότητα της καλής και αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου, των αστυνομικών αρχών και των Ιδιοκτητών Εστίασης προς όφελος των συμπολιτών και επισκεπτών μας και βεβαίως του τουριστικού προϊόντος που αποτελεί την προμετωπίδα της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε έχοντας όλοι τη διάθεση, να λειτουργήσουν προς το συμφέρον της πόλης του Ναυπλίου προκειμένου τα τυχόν ζητήματα που ανακύπτουν να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα