ΑργολίδαΟ Δαμιανός Νάκος υποψήφιος με τη "Δυνατή Ερμιονίδα"

Ο Δαμιανός Νάκος υποψήφιος με τη “Δυνατή Ερμιονίδα”

Υποδεχόμαστε σήμερα στη Δυνατή Ερμιονίδα το Δαμιανό Νάκο που γεννήθηκε και κατοικεί στην Ερμιόνη. Είναι παραγωγός, συνοδός βουνού, και αγαπάει τη φύση και τον αθλητισμό.

Από μικρή ηλικία αθλείται, ταξιδεύει και οι εμπειρίες του γίνονται δημιουργικές ιδέες για τον τόπο του! Δημιούργησε τη Φυσιολατρική Ορειβατική Ομάδα Αργολίδας που βασικό σκοπό έχει να αναδείξει τις φυσικές ομορφιές της Ερμιονίδας μας, καθώς διοργανώνει δράσεις εναλλακτικού τουρισμού, πολιτιστικές και εθελοντικές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Για 10η συνεχή χρονιά είναι τακτικό μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού  & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας και έχει διατελέσει επί 2 χρόνια πρόεδρος σε αυτή. Έχει προσφέρει πολλές πρωτότυπες ιδέες και έργα, όπως τα μονοπάτια Ερμιονίδας, η αναβίωση αρχαίων αγώνων – Διονυσία Ερμιόνης, η εθελοντική δράση “let’s do it”, με τη βοήθεια των συνεργατών του έχει συμβάλλει στην  ανανέωση και προβολή των αναρριχητικών πεδίων της Ερμιονίδας με αποτέλεσμα το πετυχημένο 1ο φεστιβάλ αναρρίχησης και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναρρίχησης βράχου στο “Καταφύκι” Ερμιονίδας.

Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του για την Ερμιονίδα!

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην παράταξή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Γιάννης Γεωργόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Δυνατή Ερμιονίδα”

Δήμαρχος Ερμιονίδας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα