ΑργολίδαΈγκριση για καταφύγιο για τα αδέσποτα στο Άργος - Ενημέρωση για την...

Έγκριση για καταφύγιο για τα αδέσποτα στο Άργος – Ενημέρωση για την υιοθεσία ζώων

Εγκρίθηκε ένα σπουδαίο έργο για τον Δήμο Άργους Μυκηνών: «Δημιουργία κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς και προμήθεια εξοπλισμού του Δήμου Άργους- Μυκηνών» συνολικού προϋπολογισμού 423.200,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Δημιουργία κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς και προμήθεια εξοπλισμού του Δήμου Άργους- Μυκηνών» συνολικού προϋπολογισμού 423.200,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Το έργο περιλαμβάνει την «Δημιουργία κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς» με Συνολικό προϋπολογισμό: 372.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) την «Προμήθεια αγοράς κτηνιατρικού εξοπλισμού» συνολικού προϋπολογισμού 25.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) καθώς και την «Προμήθεια Αγοράς για τη στείρωση αδέσποτων ζώων συντροφιάς σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του Δήμου που απορρέουν από το ν.4830/2021» συνολικού προϋπολογισμού: 25.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) .

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αδέσποτων ζώων κ. Νίκος Γκαβούνος παρέθεσαν συνέντευξη τύπου όπου και ενημέρωσαν τους πολίτες για το καταφύγιο και τον χρόνο υλοποίησης του έργου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα