ΑργολίδαΜε καταστηματάρχες του συλλόγου "ΤΟ ΑΝΑΠΛΙ" συναντήθηκε ο Δημήτρης Ορφανός

Με καταστηματάρχες του συλλόγου “ΤΟ ΑΝΑΠΛΙ” συναντήθηκε ο Δημήτρης Ορφανός

Συνάντηση με το Δ.Σ του συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης ΄΄ΤΟ ΑΝΑΠΛΙ’’ είχαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Ορφανός και συνεργάτες του.

Αντικείμενο της συνάντησης τα θέματα – προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες εστίασης αλλά και οι προτάσεις που καταθέτουν προς όφελος της πόλης.

Η διοίκηση του συλλόγου κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις που σχετίζονται με τις υποδομές του Δήμου , την καλύτερη προβολή του τουριστικού προϊόντος , την εξυπηρέτηση των επισκεπτών σε σχέση με τη στάθμευση-μετακίνηση , το θέμα του ωραρίου της μουσικής και άλλα.

Επίσης τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας όλων των τουριστικών –επαγγελματικών φορέων με την τοπική αυτοδιοίκηση προς όφελος όχι μόνο των επαγγελματιών εστίασης αλλά του Δήμου συνολικά.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός εξήρε την μεγάλη προσφορά του κλάδου της εστίασης στην ανάπτυξη του Δήμου Ναυπλιέων και τη βούληση του και όλου του συνδυασμού, για μια στενή συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής με τον σύλλογο και όλους τους επαγγελματίες.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα