ΑργολίδαCine Nafplio: SUPER MARIO BROS. H TAINIA - Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Cine Nafplio: SUPER MARIO BROS. H TAINIA – Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

SUPER MARIO BROS. H TAINIA

Μόνο για ΠΕΜΠΤΗ 6/4 ώρα προβολής 19:15
από Παρασκευή 7/4 έως και Μ. Τετάρτη 12/4
α΄ προβολή ώρα 17:00 & β΄προβολή 19:15

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Για πρώτη φορά, δύο θρυλικές εταιρείες της βιομηχανίας του θεάματος, το στούντιο Illumination και η Nintendo ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το SUPER MARIO BROS. H TAINIA, μία νέα περιπέτεια για τη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον πιο δημοφιλή υδραυλικό της ποπ κουλτούρας εδώ και 4 δεκαετίες.
Βασισμένη στον κόσμο των κλασικών παιχνιδιών του Mario της Nintendo, η ταινία μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό, πρωτόγνωρο, νέο σύμπαν με μία καταιγιστική και εντυπωσιακή κωμωδία.

Σύνοψη
Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

από Πέμπτη 6/4  έως και Μ. Τετάρτη 12/4 – ώρα 21:30

Ο βραβευμένος με Όσκαρ® Russell Crowe (Ένας Υπέροχος Άνθρωπος-A Beautiful Mind) υποδύεται τον αληθινό αρχιεξορκιστή του Βατικανού, τον θρυλικό Πατέρα Γκαμπριέλε Αμόρθ, τα συνταρακτικά απομνημονεύματα του οποίου μεταφέρονται για πρώτη φορά στον κινηματογράφο.

Σύνοψη
Ο Πατήρ Αμόρθ (Russell Crowe) ερευνά μία τρομαχτική υπόθεση δαιμονισμού ενός αγοριού και καταλήγει να ξεσκεπάσει μία συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό έχει προσπαθήσει απεγνωσμένα να καλύψει.

Σκηνοθεσία: Julius Avery
Σενάριο: Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos
Πρωταγωνιστούν: Russell Crowe, Daniel Zovatto, Alex Essoe, Franco Nero

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα