ΑργολίδαΕπισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Ανδρέα Πουλά

Επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή Ανδρέα Πουλά

Το Μοναστηράκι, τις Μυκήνες, τη Μπόρσα και τα Φίχτια επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 3 Μαϊου 2023 ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα χωριά είναι αυτό της λειψυδρίας, γεγονός που εμποδίζει την ανάπτυξη της περιοχής μέσω της αγροτικής οικονομίας. Τα έργα του Ανάβαλου αποτελούν τη λύση στο ζήτημα της έλλειψης νερού αλλά δυστυχώς λιμνάζουν στα υπουργικά συρτάρια. Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Πουλάς κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας πραγματοποίησε πολλές παρεμβάσεις στη Βουλή ζητώντας την άμεση υλοποίηση των έργων του Ανάβαλου χωρίς όμως να λάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις και απαντήσεις από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Ανάβαλος αποτελεί έργο πνοής για την Αργολίδα και οι καθυστερήσεις στην υλοποίησή του απειλούν την επιβίωση μιας ολόκληρης περιοχής που βασίζει την οικονομία της στην αγροτική παραγωγή και τον τουρισμό.»

Ανδεικνύουμε τα προβλήματα, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την Αργολίδα που αγαπάμε, σε μία Ελλάδα που θέλουμε.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα