Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑργολίδαΕτήσιο μνημόσυνο Μαρίνας Ιων. Οικονόμου

Ετήσιο μνημόσυνο Μαρίνας Ιων. Οικονόμου

Την Κυριακή 28 Μαΐου τελούμε ΕΤΗΣΙΟ μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγ. Αναστασίου Ναυπλίου. Ένα μεγάλο γεγονός στη ζωή του ανθρώπου είναι η διαχείριση του πένθους μετά από την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Πρόκειται για μια οδυνηρή κατάσταση γεμάτη από συναισθήματα λύπης, πόνου και έντονων αναμνήσεων.

Πως μπορείς να ξεχάσεις τις στιγμές που έζησες με αυτόν τον άνθρωπο, πώς μπορείς να σβήσεις από την καρδιά και την ψυχή σου τις χαρές και τις λύπες, τα καλά και τα άσχημα που πέρασες μαζί του;
Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια της πολυαγαπημένης μας Μαρίνας και το όμορφο πρόσωπό της ακόμη περνά μπροστά μας. Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσεις έναν τέτοιο φωτεινό άνθρωπο που διακρινόταν για το ήθος και την αξιοπρέπεια του την οποία επέδειξε ως το τέλος. Είναι αδιανόητο να επουλώσεις την πληγή που προκαλεί η έλλειψη της Μαρίνας και να διαγράψεις τα συναισθήματα αγάπης που νιώθεις γι’ αυτήν.

Με αίσθημα λοιπόν βαθιάς θλίψης θα τελεστεί ΕΤΗΣΙΟ μνημόσυνο την Κυριακή 28 Μαΐου στον Ι.Ν Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου, τιμώντας τη μνήμη της Μαρίνας. Προσκαλούμε συγγενείς, γνωστούς και φίλους και όσους επιθυμούν να παραβρεθούν για να προσευχηθούν μαζί μας για την ανάπαυση της ψυχής της.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα