ΑθλητισμόςΕ.Π.Σ. Αργολίδας: Ένας τελικός Κυπέλλου με επίδειξη υψηλού αθλητικού φρονήματος

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Ένας τελικός Κυπέλλου με επίδειξη υψηλού αθλητικού φρονήματος

Η διοίκηση της Ένωσης αισθάνεται δικαιωμένη για τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας για τη σεζόν 2022-2023 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο ΔΑΚ Κρανιδίου αναφέρει η Ε.Π.Σ. Αργολίδας στην ανακοίνωση της και συνεχίζει:

Ο αγώνας υπήρξε απόλυτα επιτυχημένος οργανωτικά.

Αγωνιστικά και διαιτητικά, (συγχαρητήρια στους τέσσερις διαιτητές για την διαιτησία τους – κ. Μανούχο Ευάγγελο, κ. Βεργέτη Δημήτριο, κ. Μαυροκορδόπουλο Νικόλαο και κ. Δρούζα Χρήστο) ήταν υψηλού επιπέδου και αποτέλεσε διαφήμιση και γιορτή του Ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας  εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον Παναργειακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας της περιόδου 2022-2023 καθώς και στην ομάδα του Φοίνικα Επιδαύρου για τη συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης.

Και οι δυο ομάδες μας, παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού αμείωτο ως τη λήξη του αγώνα.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και στο Αστυνομικό Τμήμα  Κρανιδίου για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που μας προσέφερε καθώς επίσης και στις ομάδες του Παναργειακού και Φοίνικα Νέας Επιδαύρου που αγωνίστηκαν επιδεικνύοντας υψηλό αθλητικό φρονήμα.

Επιπλέον, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της:

Σε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση του τελικού.

Στους χορηγούς μας (Καραγιάννης Group – Οδική μεταφορά και ασφάλειες, Σιδέρης Κώστας – Γεωργικά εφόδια και αντιπρόσωπο της εταιρίας γεωργικών μηχανημάτων John Deere, ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΙΚΕ – Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο κρέατος, BG NATURA Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. – Διαχείριση Απορριμμάτων, Ανακύκλωση, scrap).

Στο ΕΚΑΒ για την υποστήριξη στον αγώνα.

Στο Δήμο Ερμιονίδας και το Δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο Ιωάννη για την παραχώρηση και τακτοποίηση του γηπέδου «ΔΑΚ Κρανιδίου» και για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχε.

Στο Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας, τον πρόεδρο κ. Ντούβα Χρήστο για την υποστήριξη με την αγαστή συνεργασία.

Τον κ. Δημαράκη Φραγκίσκο για τη χορηγία νερών και χυμών και για την αμέριστη βοήθεια του.

Στα Μ.Μ.Ε. για την υποστήριξη και προβολή του τελικού κυπέλλου.

Στην κ. Τσακίρη Πένυ για τη γραφιστική υποστήριξη.

Το γιατρό αγώνα κ. Πανοβράκο Γεώργιο.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Αργολίδας:

Ο Πρόεδρος κ. Σιδέρης Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος κ. Μανουσάκης Γεώργιος, η Γενική Γραμματέας κ. Πανοβράκου Ελένη, ο Ταμίας κ. Μπιτζής Επαμεινώνδας, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Τσιλογιάννης Ευάγγελος και τα Μέλη της Ε.Π.Σ.Α. κ. Καραμπής Νικόλαος, κ. Σταμάτης Αλέξανδρος και κ. Βασιλόπουλος Ανδρέας. Οι ενωσιακοί προπονητές της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Γεωργακόπουλος Βασίλειος, κ. Σωτηρόπουλος Νικόλαος και κ. Μανιάτης Δημήτριος.

Επίσης από την τοπική αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος Δημήτριος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλος Ιωάννης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Χρόνης Αναστάσιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γανώσης Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Πετσέλης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Δελλής Νικόλαος, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Γκαβούνος Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Άργους -Μυκηνών κ. Νενεκούμης Χαρίλαος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου κ. Οψιμούλης Φώτιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Επιδαύρου κ. Οικονόμου Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Επιδαύρου κ. Λαλιώτης Ιούλιος, η Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Λούμη Αγγελική, ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Πιτσάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ερμιονίδας κ. Ντούβας Χρήστος και από τη διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας ο κ. Γεωργόπουλος Γεώργιος και ο κ. Δημαράκης Φραγκίσκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Σαρρής Ιωάννης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Τσιτουρίδης Παύλος.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα