ΑργολίδαΆργος: 2η Χορωδιακή Συνάντηση "Τραγουδάμε μαζί"

Άργος: 2η Χορωδιακή Συνάντηση “Τραγουδάμε μαζί”

Το Σάββατο, 13 Μαΐου 2023, στη γεμάτη από φίλους του χορωδιακού τραγουδιού Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Άργους «Μέγας Αλέξανδρος» οι χορωδίες καταχειροκροτούμενες παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στη 2η Χορωδιακή Συνάντηση με τίτλο «Τραγουδάμε μαζί», που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου με την υποστήριξη της Κ.Ε.Δ.Α-Μ και του προέδρου της κ. Παναγιώτη Σκούφη, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ.

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τα μέλη των χορωδιών La Vita και τη μαέστρο κ. Ελένη Αλεξοπούλου, Αρκίτσας και το μαέστρο κ. Γιώργο Κοσμίδη, Λιόπετρα Συλλόγου Νέοι Ορίζοντες, και τη μαέστρο κ. Χρυσάνθη Μάνδρου-Φιλιππάκου, Μεγαλόπολης «Πυλάδης» και το μαέστρο κ. Στάθη Αναγνώστου. Τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν αποδεχόμενοι την πρόσκλησή μας και τους συγχαίρουμε για την παρουσίαση του προγράμματός τους.

Συμμετείχαν

  • Γυναικεία-Νεανική Χορωδία La Vita
  • Χορωδία Αρκίτσας
  • Χορωδία Λιόπετρα Συλλόγου Νέοι Ορίζοντες
  • Δημοτική Χορωδία Μεγαλόπολης Πυλάδης
  • Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους»

Η κ. Μαριάννα Βλαχανδρέα-Βόγκλη φιλοτέχνησε και προσέφερε το αναμνηστικό της διοργάνωσης, το οποίο κατασκευάστηκε στο εργαστήριο Arion Workshop.

Το μέλος της Χορωδίας μας κ. Δέσποινα Πενέση προσέφερε στις προσκεκλημένες χορωδίες πίνακες, τους οποίους εμπνεύστηκε από τη χορωδιακή συνάντηση. Επίσης μέλη της Χορωδίας μας διακόσμησαν το χώρο μέσα και έξω από την αίθουσα και καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους με γλυκά.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς το μαέστρο μας κ. Νίκο Καπετάνιο, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα κάνει για μας, για τις προοπτικές που μας ανοίγει με την εργατικότητά του και την ικανότητα που διαθέτει να βγάζει τον καλύτερό μας εαυτό.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας υποστήριξαν, παραβρέθηκαν και μας ενθάρρυναν με το ζεστό τους χειροκρότημα, ασφαλώς το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Ποτοποιία Μαυράκη για την ευγενική τους υποστήριξη καθώς και το κλιμάκιο Εθελοντών του Τομέα Υγείας μαζί με τη Νοσηλεύτρια-Προϊσταμένη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Άργους, κ. Μαρία Σταματοπούλου.

Ελπίζουμε ότι η πρόταση θεσμοθέτησης ενός διήμερου ή τριήμερου φεστιβάλ, που θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια με τη συμμετοχή όλων των πολιτιστικών ομάδων, όπου θα εναλλάσσονται χορός, μουσική, τραγούδι, απαγγελία, θέατρο με παράλληλη έκθεση εικαστικών, θα βρει ευήκοα ώτα. «Οι Μούσες και η σύγχρονη έκφρασή τους στην πόλη του Άργους». Γιατί έχουμε ανάγκη να δίνουμε και να παίρνουμε χαρά απολαμβάνοντας τη συντροφικότητα που υπάρχει στην αγαστή συνεργασία όλων.

Τίτλοι τέλους, λοιπόν, της 2ης Χορωδιακής Συνάντησης «Τραγουδάμε μαζί» του 2023 όμως προσμονή για την 3η Χορωδιακή Συνάντηση του 2024. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια στο τέλος της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα