ΑργολίδαΝαύπλιο: Ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ναύπλιο: Ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ο Δήμος Ναυπλιέων μέσω του Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και του Δημοτικού Ιατρείου σε συνεργασία με την παγκόσμια μη κυβερνητική οργάνωση Γιατροί του Κόσμου διοργάνωσαν σημαντική δράση προληπτικού ελέγχου η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου προσήλθε για να εξεταστεί.

Συγκεκριμένα 210 συμπολίτες μας εξετάστηκαν από εξειδικευμένους γιατρούς της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο, Γυναικολόγο και Παιδίατρο στους χώρους του Δημοτικού Ιατρείου Ναυπλίου και του Αγροτικού Ιατρείου Αραχναίου.

Στη δράση συμμετείχαν επίσης ο γιατρός του Δημοτικού Ιατρείου Παναγιώτης Λαμπρόπουλος μαζί με το Νοσηλευτικό Προσωπικό υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Παναγιώτη Λέντζου.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι πέρα από την κλινική εξέταση που πραγματοποιήθηκε οι συμμετέχοντες συμπολίτες μας υποβλήθηκαν και σε διαγνωστικές εξετάσεις όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπέρηχο καρδιάς, σπιρομέτρηση και Τεστ ΠΑΠ.

Ως Δήμος Ναυπλιέων δίνουμε υπόσχεση ότι θα υπάρξουν αντίστοιχα δράσεις και στο μέλλον με στόχο την προαγωγή και την πρόληψη της Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα