ΑργολίδαΠέντε νέοι υποψήφιοι με τον Δημήτρη Καμπόσο

Πέντε νέοι υποψήφιοι με τον Δημήτρη Καμπόσο

Ο Παναγιώτης Σκούφης Εκπαιδευτικός Μαθηματικός, είναι εκλεγμένο μέλος στην ΕΛΜΕ Αργολίδας (συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης) και στο ΠΥΣΔΕ (Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στους μαθητές του, είναι ήδη εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άργους-Μυκηνών με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας” του Δημάρχου Δημητρίου Καμπόσου. Ως πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, αφού συνεργάζεται με φορείς του Δήμου με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις κατά γενική ομολογία επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, δίνοντας χαρά και ψυχαγωγία σε όλους του δημότες μας. Η αγάπη του για την πρόοδο και την εξέλιξη του Δήμου μας και ιδιαίτερα στα πολιτιστικά δρώμενα είναι αποδεδειγμένη. Ο Παναγιώτης Σκούφης ανανεώνει στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου 2023 την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας» και τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Η Κατερίνα Μπόμπου Δανούση είναι μια δυναμική γυναίκα, επιτυχημένη επιχειρηματίας με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο της και με πρωταρχικό σκοπό την προσφορά στους συνδημότες της με σκοπό την πρόοδο και την εξέλιξη του Δήμου. Ανανεώνει την υποψηφιότητα της  με την παράταξη του Δήμαρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου. Καλή επιτυχία Κατερίνα!

Υποδεχόμαστε ακόμα έναν νέο άνθρωπο στην παράταξη των έργων, τον Γιώργο Νάσση. Ο Γιώργος είναι διασώστης σε πλήρωμα Ασθενοφόρων, γνωρίζει από πρώτο χέρι την έννοια της προσφοράς στον συνάνθρωπο, αντιπροσωπεύει την νέα γενιά του τόπου μας και θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί με τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!

Ο μάχιμος και έγκριτος δικηγόρος Κωνσταντίνος Μπέγκος ανανεώνει την υποψηφιότητά του με τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο και την παράταξη «Αλλαγή Πορείας».
Ο κύριος Μπέγκος είναι αγαπητός και γνωστός δικηγόρος στην πόλη του Άργους και έχει ασκήσει το δικηγορικό λειτούργημα επί πολλά έτη με ήθος και αξιοπρέπεια και χαίρει σεβασμού από τον Αργειακό λαό. Διακρίνεται για τη φυσική του ευγένεια και την προσφορά του.
Έχει διατελέσει όλα αυτά τα χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της τέως Νομαρχίας Αργολίδος με ακεραιότητα και αγάπη για τον τόπο μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία !

Ο γνωστός επιχειρηματίας και Μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδος και Υπεύθυνος ΓΕΜΗ, Δημήτρης Μαγκλάρας συντάσσεται εκ νέου και ανανεώνει την υποψηφιότητά του με τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο και την παράταξη «Αλλαγή Πορείας». Ο κύριος Μαγκλάρας είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας επί πολλά έτη στην πόλη του Άργους στηρίζοντας πάντα ενεργά και αποτελεσματικά τους επιχειρηματίες του Δήμου μας και συμβάλλει με κάθε τρόπο στην στήριξη και αύξηση του «επιχειρείν» στην πόλης μας με συνεχείς δράσεις. Δεν εφησυχάζει ποτέ και βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση από τις θέσεις στις οποίες έχει υπηρετήσει για τον καλό του τόπου μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα