ΑργολίδαΜε ταχείς ρυθμούς οι εργασίες στα πάρκα Αμπεβίλ και της πλατείας Κυψέλης

Με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες στα πάρκα Αμπεβίλ και της πλατείας Κυψέλης

Σε εξέλιξη και με γοργούς ρυθμούς προχωρούν δυο έργα ζωτικής σημασίας για το ΝΔ τμήμα του Άργους . Τα έργα αφορούν στην αστική ανάπλαση και τον εκσυγχρονισμό του πάρκου Αμπεβίλ (έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου) και της πλατείας Κυψέλης (επί της οδού Τριπόλεως). Πολίτες και επισκέπτες του Αρχαίου Θεάτρου, της Αρχαίας Αγοράς του Άργους και της ευρύτερης περιοχής του Αη Γιάννη Προδρόμου στην οδό Γούναρη, θα μπορούν να περάσουν με ασφάλεια τον ελεύθερο χρόνο τους στους δυο όμορφους χώρους που δημιουργεί η δημοτική αρχή.

Η ανάπλαση και των δυο χώρων περιλαμβάνει:

Τοποθέτηση νέου και καινοτόμου αστικού εξοπλισμού όπως, έξυπνα καθιστικά παγκάκια, όργανα εκγύμνασης εξωτερικού χώρου, φυτικό και αρδευτικό υλικό με στόχο την αισθητική αναβάθμιση των πάρκων, την εξοικονόμηση πόρων από τις νέες τεχνολογίες των υπό προμήθεια ειδών αλλά και την αύξηση των πράσινων σημείων στο Δήμο.

Οι αναπλάσεις των δυο(2) πάρκων χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» για τα έτη 2021-2022 συνολικής δαπάνης 242.026,92 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα