ΑργολίδαΤάσος Λάμπρου: Ζητείται σοβαρότητα

Τάσος Λάμπρου: Ζητείται σοβαρότητα

Έχω επισημάνει διαχρονικά ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένας από τους πυλώνες του Δημοκρατικού πολιτεύματος. Απαιτείται να υπάρχει σοβαρότητα από όλους, πάντα να υπάρχει σεβασμός στην αντίθετη άποψη και να υπάρχει μια Δημοκρατική πολιτική συμπεριφορά.

Τώρα κάποιοι εδώ και καιρό καλλιεργούν ένα αρνητικό κλίμα απαξίωσης πολιτών και αιρετών, πιστεύοντας ότι βρήκαν το “‘αλάθητο του Παπά'”και γνωρίζουν τα πάντα δεν έχουν κάνει λάθη, εκφράζουν μια και μόνη αλήθεια.

Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ με κυρίαρχο όπλο τις ιδέες μας, τις απόψεις μας, τις αρχές μας, την αυτοδιοικητική διαδρομή μας, να αντιστεκόμαστε σε ακραία φαινόμενα πολιτικής συμπεριφοράς από όποιον και εάν προέρχονται, να λέμε τις άλλες αλήθειες με επιχειρήματα , να υπερασπιζόμαστε τα Δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα των Δημοτών μας.

Φτάνουν οι άγονες προσωπικές αντιπαραθέσεις και οι ύβρεις, χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα για να έχουμε την δυνατότητα να αναδείξουμε την ορθολογική επιλογή με την δύναμη των επιχειρημάτων μας.

Ηρεμία λοιπόν, ταυτόχρονα να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις και οι πολλές μηνύσεις δεν μπορούν οι Δημότες να σας παρακολουθήσουν.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με σοβαρές και υπεύθυνες παρεμβάσεις και αντιπαραθεσεις, για να μπορούν οι 4 Δημοτικές Παρατάξεις να μπορούν να παρουσιάσουν την Δράση τους και τα πρόγραμματα τους.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής της ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα