ΑργολίδαΤέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμπόσος

Τέσσερις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμπόσος

Η Μαρία Παπαντωνοπούλου με καταγωγή από το Άργος, είναι απόφοιτος Αγγλικής φιλολογίας, με μεταπτυχιακό στις μεταφραστικές σπουδές από Βρετανικό πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως μεταφράστρια – υπεύθυνη μεταφραστικού τμήματος – για 14 χρόνια σε εταιρεία του εξωτερικού, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης, διατηρώντας κατάστημα στο κέντρο του Άργους. Παράλληλα, έχει εκλεγεί δυο φορές μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους, στην θέση του Ταμία. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Δελημπούρα, Ασφαλιστικό Σύμβουλο.

Ο Νικόλαος Σκανδάλης είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και καθηγητής Μαθηματικός με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία σε φροντιστήρια του Άργους και ιδιαίτερα αγαπητός στους μαθητες του. Θέτει υποψηφιότητα με την παράταξη του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, αναγνωρίζοντας το έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια.

Ο Χρήστος Σκούρας με καταγωγή από την Προσύμνη, είναι παραγωγός αγροτικών προϊόντων με πολυετή δραστηριότητα στις λαϊκές αγορές. Είναι ένας νέος άνθρωπος, δραστήριος, με αποφασιστικότητα και όρεξη για δουλειά. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Λουκά. Αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου για να βοηθήσει και αυτός το έργο του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου να ολοκληρωθεί!

Ο Παναγιώτης Σκαρπέντζος είναι συνταξιούχος Λιμενικός, σύζυγος, πατέρας μιας κόρης και μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου.Είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς και μάλιστα στον τόπο καταγωγής του την Δαλαμανάρα έχει προσφέρει τα μέγιστα. Αποφάσισε να συστρατευθεί με την παράταξη των έργων του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου για να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για ανάπτυξη του Δήμου μας.Toν καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα