ΑργολίδαΤον Νίκο Κολλιόπουλο ανακοίνωσε ο Ορφανός

Τον Νίκο Κολλιόπουλο ανακοίνωσε ο Ορφανός

Καλωσορίζω στην παράταξη μας τον Νίκο Κολλιόπουλο, έναν καταξιωμένο νέο συμπολίτη μας , με ένα πολύ σημαντικό βιογραφικό που οι γνώσεις και οι ιδέες του είναι πολύτιμες για τον Δήμο μας.
Νίκο, σε καλοσωρίζω στην παράταξη μας, σου εύχομαι καλή επιτυχία και σε ευχαριστω από καρδιάς για την ακόλουθη δήλωση σου:

«Αγαπητοί δημότες,

Με λένε Νίκο, είμαι 33 ετών και έχω μεγαλώσει στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Το 2013 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και το 2019 απέκτησα διδακτορικό δίπλωμα στα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Από το 2017 μέχρι σήμερα, έχω δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά που ειδικεύονται στους κλάδους της Θεωρίας Πιθανοτήτων, της Μαθηματικής Ανάλυσης, και των Μαθηματικών που εφαρμόζονται στα Χρηματοοικονομικά. Τα τελευταία χρόνια ζω στις Η.Π.Α, όπου εργάζομαι σε πανεπιστημιακά ιδρύματα ως μεταδιδακτορικός ερευνητής, ενώ διατηρώ ισχυρούς δεσμούς με την πόλη μας την οποία επισκέπτομαι για περίπου 3 μήνες κάθε χρόνο.

Αυτό που πιστεύω ότι θα μπορούσα να προσφέρω στον τόπο μας είναι η προώθηση,

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα