ΑργολίδαΤρεις νέοι υποψήφιοι του Γιάννη Μαργέτα

Τρεις νέοι υποψήφιοι του Γιάννη Μαργέτα

Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας την Αναστασία Κοσμά Ευστρατίου. Η Αναστασία είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Παππά, αξιωματικό Λιμενικού Σώματος και έχουν τρία παιδιά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κρανίδι. Κατοικεί στο Πόρτο Χέλι. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη γραμματειακή υποστήριξη και τον τουρισμό. Από τις μεγάλες αγάπες της ο αθλητισμός, με την ίδια να είναι δρομέας. Έχει πολύ ξεκάθαρη άποψη για την πορεία που θέλει να έχει ο τόπος μας και είναι αποφασισμένη να εργαστεί σκληρά, για να τον δει, όπως τον έχει οραματιστεί.

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας τον Ερμιονίτη Γιάννη Αντ. Πάλλη. Ο Γιάννης είναι παντρεμένος με την Σοφία Πολύζου και έχουν δύο παιδιά τον Αντώνη και τη Μαρία.  Είναι ελεύθερος επαγγελματίας (ηλεκτρολόγος – εγκαταστάτης ασχολείται με τον κλάδο της κατασκευής) και ταυτόχρονα ασκεί επιχειρηματικές δραστηριότητες  στην Ερμιόνη και στην Αθήνα. Είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος. Έχει διατελέσει πέντε χρόνια Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α Ερμιονίδας. Λάτρης του ποδοσφαίρου, υπήρξε παίχτης του «Ερμή Ερμιόνης», του «Ποσειδώνα Διδύμων» και Αθηναϊκών ομάδων. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της «Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας» για δύο θητείες. Αναγνωρισμένων ικανοτήτων και δεξιοτήτων, οραματίζεται την οριστική επίλυση των βασικών και χρονιζόντων προβλημάτων του Δήμου μας, με κορυφαίο το θέμα του νερού.

Καλωσορίζουμε στην Παράταξή μας τον Παντελή Δημ. Βλαχογιάννη από τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο της Ερμιονίδας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε ολόκληρη την Αργολίδα. Ο Παντελής είναι γέννημα – θρέμμα Κρανιδιώτης και εν ενεργεία Σύμβουλος στην Κοινότητα Κρανιδίου. Με τους περισσότερους συμπολίτες μας γνωρίζεται προσωπικά, λόγω των επαγγελματικών του ενασχολήσεων, αλλά και από τη συμμετοχή του στα κοινά. Ο αθλητισμός γι αυτόν ήταν πάντα σημαντικός στη ζωή του και έχει διατελέσει Πρόεδρος στην Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας. Ως ενεργός πολίτης έχει τη θέληση, τη δυναμικότητα, τη γνώση και την εμπειρία να προσφέρει στον τόπο μας, να συμβάλει ουσιαστικά για να γίνουν το μεγάλα έργα αλλά και όλα όσα επηρεάζουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα