Στον αντ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» με τους δημοσιογράφους Μαρία Αναγνωστοπούλου και Νίκο Ρογκάκο ήταν χθες καλεσμένος ο Γιώργος Γαβρήλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας και δήλωσε σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές:
«Πόσες χιλιάδες στρέμματα φυσικού κάλους και πόσες περιουσίες πρέπει να καταστραφούν για να αποφασίσετε να οργανώσετε το Κράτος για την αντιμετώπιση των φαινομένων; Τα ίδια που λέτε τώρα ως Κυβέρνηση, μας λέγατε και το 2019 και το 2020, εντούτοις έχει καταστραφεί η Εύβοια, η Αττική και πόσες άλλες περιοχές. Η ΝΔ έχει ήδη τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης και δεν έχετε κάνει τίποτα ώστε το κράτος να γίνει αποτελεσματικό».
«Το 2019 εμείς αφήσαμε και σχέδιο για τα δάση και σχέδιο για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, την Έκθεση Goldammer. Δεν αξιοποιήσατε τίποτα από αυτά. Τέσσερα χρόνια μετά δεν έχουμε ούτε δασοφύλακες, ούτε δασοπυροσβέστες και από το Πυροσβεστικό Σώμα είναι κενές 3.600 οργανικές θέσεις».
Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News
Ειδήσεις από: Ναύπλιο – Άργος – Ερμιονίδα – Τρίπολη –Κορινθία – Αθλητικά – Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.